سلام دوستان من سنسور 5 امپری رو خریدم.طبق دیتاشیت و یوتیوب فیلم هایی که دیدیم خروجیشون روی 512. 513 بود ولی واسه من از 499 تا 522 هم متغییره! میخوام مد Ac اندازه بگیرم طبق مداری که داخل instructble گذاشته اما خروجیم اصلا تغیر نمیکنه و همیشه 19 هست.لطفا میشه راهنمایی کنید.با تشکر
مداری که بین سنسور و آردوینو گذاشتی دقیقا مطابق همین هست؟
How to Measure AC Current using Hall Effect Sensor with Arduino or other common Microcontrollers
به جهت اپمپی که توش استفاده شده ذقت کردی به پایه ها
به این که خازن ها مطابق همون باشن.
سلام.
دوستان کد صقحه ی اول در دستور سریال پرینت متغیر یه حرف z کم داره اسمش ! به خاطر همین همیشه برای من صفر میداد !
باسلام
روی سیتم من، نرم افزار Arduino 1.6.7 نصب هست. وقتی توی نرم افزار برنامه مینویسم و verify رو میزنم، این ارور رو میده:
Arduino: 1.6.7 (Windows 8.1), Board: "Arduino/Genuino Uno"
avr-g++: error: CreateProcess: No such file or directory
exit status 1
Error compiling.
This report would have more information with
"Show verbose output during compilation"
enabled in File > Preferences.
لطفا راهنماییم کنید که من باید چه کاری انجام بدم؟
با تشکر
دوستانی که مشکل داشتن با سنسور و یا ...
من اولش همون کد اول تاپیک رو روی برد آپلود کردم و جواب نگرفتم و هر جریانی میدادم بازم نشون میداد 0
یکی دو جا تو کد اشتباه داشت که تصحیحش کردم و الان با دقت بالا جریان رو اندازه گیری میکنه.
اینم کد تصحیح شده:
کد:/* # # Example code for ACS712-30A HALL-EFFECT CURRENT SENSOR # Company : AftabRayaneh # Website : http://shop.aftabrayaneh.com # Editor : mohammad omidvar - max # Date : 23.10.2013 # Version : 1.0 */ float current_zero = 511; //relative digital zero of the arudino input from ACS712 float adcvalue = 0; float adcvolt = 0; float current = 0; void setup() { Serial.begin(9600); } void loop() { adcvalue = (analogRead(0)-current_zero); adcvolt=((adcvalue*5)/1024); current = (adcvolt / 0.066); Serial.print("CURRENT= "); Serial.print(current); Serial.println(" A"); delay(1000); }