سلام و تشکر بابت پاسخ
آخه واقعا چبز مسخره ای به نظر میرسه. چیزی که روال مشخصی نداشته باشه واقعا اعصاب خورد میکنه.
به من بگید 1000 خط کد بنویس و دیباگ کن ولی با این مشکلات کاری نداشته باش. آخه دیتاشیت درست حسابی هم نداشت. من از مدل A6 Ai Thinker (Goouuu_A6) استفاده میکنم.
با کلی دنگ و فنگ دیتاشیتش رو یافتم. خودش گفته (البته به زبان عزیز چینی ) که ورودی میتونه تو بازه 5 تا 28 ولت باشه. و بعدشم گفته که به صورت دیفالت از هر آداپتور موبایلی میتونید استفاده کنید و این مزیتش نسبت به SIM900 هست.
من هم از آداپتور 5 ولت (1.8 آمپر) استفاده کردم. آخه LED خود ماژول روشنه و نوسانی نداره.
به نظرتون چیکار کنم؟
سلام
منم دوتا از این ماژول رو گرفتم
مشکلم اینه وقتی ماژول رو روشن میکنم یه چیزایی به پورت سریال میفرسته ولی نمیتونم چیزی تایپ کنم و بهش دستوری بفرستم
به نظرتون مشکلش از کجاست
دوستانی که این مازول رو راه اندازی کردن بیزخمت نمونه پروژه بزارن بقیه استفاده کنن
ممنون
آقا یه چیز جالب
اعصابم خورد شد چندین بار پشت سر هم تند تند دستور at رو تایپ کردم یهو دیدم داره بدبخت ok میده
انقدر جالب بود برام که چی
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
حالا یه مشکل جدید
بود ریت رو روی 9600 میزارم دفعه اول تنظیم میشه ولی وقتی ماژول رو روشن خاموش میکنم یادش میره انگار
دستور at&w رو هم برای ذخیره تنظیمات میزنم ولی باز دفعه بعد که ماژول رو روشن میکنم انگار فراموش میکنه
دوستان کمک کنید لطفا
سلام
برنامه ای که فرستادین جواب داد
خیلی ممنون
اگه ممکنه برنامه دریافت sms و نمایش اونو هم بزارین
خدا خیرت بده
سلام
لطفا یکی کمک کنه
این دستور رو که میزنم فقط شماره و تاریخ پیام رو برمیگردونه و متن پیام رو برنمیگردونه
SIM800.print("AT+CNMI=2,2,0,0,0\n\r");
ککککککککمممممممممممکککککک ککککک