کسی نیست؟
لطفا راهنمایی کنید
کسی نیست؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان بعداز اوکی کردن ولتاژ بایدماژول رو روشن کرد بادکمه ی pwr key .این دکمه کجا هست رو ماژول؟
سلام کسی تا حالا با این ماژول mms فرستاده ؟
آیا امکان فرستادن تصویر با این ماژول وجود داره ؟ لطفا راهنمایی کنید چون داخل دیتاشیت بعضی قسمتا چینیه و مطلب زیادی هم نیست
باتشکر
سلام اگه بخواهم پیام بفرستم باید از کدوم دستور استفاده کنم ؟
سلام خسته نباشید .
کسی تا حالا با این ماژول موجودی شارژ گرفته ؟ بعد اینکه کامند های ussd رو میزنم نتیجه کد رو درست نمیده .
اگه کسی میدونه حتما کمک کنه .
با سلام من این این ماژول رو چند روزه گرفتم بار اول تونستم باهاش پیامک ارسال کنم ولی دفعات بعد ماژول رو با موبایل شماره گیری میشه ولی وقتی rx و tx برد آردوینو رو بهش وصل میکنم دیگه در دسترس نیست و کاری انجام نمیده همچنین وقتی به مبدل usb to ttl وصل میکنم تو terminal چیزی ارسال یا دریافت نمیکنه لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون
با سلام.نکته ای هست که دوستان فراموش نکنن.و این هست که حتما سیم منفی ماژول رو به منفی آردوینو وصل کنید.
یافتم بنظر من مبدل منطقی باید بین این دو ادرینو و gsm قرار بگیره من دوجا این دیدم نظرتون چیه .ترو جون این مدیر این انجمن زودتر اعلام کنید
سلام خدمت دوستان
من این ماژول رو خریداری کردم.
با دستورات راحت میتونم http رکوئست بفرستم و هر کاری بکنم.
ولی مشکل من اینه که گاهی وقتا خودش ریست میکنه و در ریست نویز و پارازیت شدید به دستگاه های اطراف میاندازه مانیتور تصویرش میره میاد، تلوزیون پارازیت میندازه.