سلام دوستان
بنده قصد دارم 3-12 تا از این سنسورها رو روی یک باس i2c به برد خودم وصل کنم. می خواستم بدونم چطور می تونم آدرس های باس i2c رو عوض کنم طوری که به تونم اطلاعات هر سنسور رو جداگونه بخونم؟ آیا امکانپذیر هست؟
متشکر
سلام دوستان
بنده قصد دارم 3-12 تا از این سنسورها رو روی یک باس i2c به برد خودم وصل کنم. می خواستم بدونم چطور می تونم آدرس های باس i2c رو عوض کنم طوری که به تونم اطلاعات هر سنسور رو جداگونه بخونم؟ آیا امکانپذیر هست؟
متشکر
دوست من این لینک ها رو به دقت مطالعه بفرمایید:
Arduino Playground - I2cScanner
what is the I2C address of Arduino UNO board and how to modify i2c address
با سلام و خدا قوت خدمت دوستان
چجوری میشه از این ماژول خروجی زاویه گرفت؟
لففا از طریق برنامه نویسی بوسیله آردوینو راهنمایی بفرمائید.
جهت استفاده در فلایت کنترلر کوادروتور نیاز دارم.
ممنون
سلام
با تشکر از راهنماییهای ارزشمند شما می خواستم بپرسم که من می خواهم سنسورهام را از طریق سیمولینک متلب بخوانم انجا دو تا ادرس می خواد یکی برای وسیله و دیگری برای رجیستر حال می خواستم خواهش کنم این دو تاادرس رابرای این سنسورهای ذکر شده بالا ارسال نمایید./با تشکر
سلام
کسی درباره کالیبره کردن
pich , rol, yaw ترجمه یا مطلب فارسی نداره
روش های محاسبش هم خیلی پیچیدس
توی فایل اولی برای کالیبره کردن گفته بررین تویه سایت که اون سایت مطلبش حذف شده.
سلام
من دنبال یک سنسور AHRS که بتونم با Arduino mega راحت راه اندازیش کنم می گشتم توی سایت ایران ماژول Arrow-ss رو پیدا کردم، خیلی راحت راه اندازی شد، کدهای مربوط به Arduino رو هم داخل پیکیج دستگاه برام ارسال کردن، می خواستم ببینم کسی از این سنسور استفاده کرده چون من آماتور هستم و نمیدونم چطوری با نرم افزار کالیبراسیونش کار کنم یکمی تخصصی هست.
ممنونم دوستان
سلام به همه دوستان
یه سوال داشتم، میخواستم ببینم برای به دست آوردن زاویه yaw به صورت واقعی که دریفت نداشته باشه چیکار باید کرد؟
من زاویه yaw رو بدست آوردم اما دریفت داره
ممنون میشم یک راهنماییم کنه
سلام دوستان . دقت سنسور ارتفاع سنج در چه حدی هست؟
من سنسوری می خوام که دقتش در حد میلیمتر یا سانتی متر باشه.