راستی به جای استفاده از ماتریس کوسینوس های هادی بهتر است از کواترنیون ها استفاده کنید زیرا نقطه تکین در محاسبات ایجاد نمی کنند. زوایای ایولر هم به راحتی به واسته آنها قابل محاسبه است
کلا توصیه میکنم کتاب استاد معظم تیترتون را مطالعه کنید
راستی به جای استفاده از ماتریس کوسینوس های هادی بهتر است از کواترنیون ها استفاده کنید زیرا نقطه تکین در محاسبات ایجاد نمی کنند. زوایای ایولر هم به راحتی به واسته آنها قابل محاسبه است
کلا توصیه میکنم کتاب استاد معظم تیترتون را مطالعه کنید
سلام، وقت بخیر
کاملا با صحبت شما مخالف هستم درباره دقت mems به صورت کلی ....
اگر شما خطا ها را به صورت صحیح مدل کنید، (یک نمونه مناسب آن در کتاب زیپل وجود دارد) و از یک فیلتر مناسب (کالمن و ... و نه فیلترهای ساده) به راحتی زوایای اویلر و سرعت را با دقت مناسب خواهید داشت، البته توجه کنید سخت افزار حرف اول را میزند ...
توصیه میکنم کتاب تیترون و بخشی انتهای فصل 5 زیفل را مطالعه کنید.
سلام، وقت بخیر
کاملا با صحبت شما مخالف هستم درباره دقت mems به صورت کلی ....
اگر شما خطا ها را به صورت صحیح مدل کنید، (یک نمونه مناسب آن در کتاب زیپل وجود دارد) و از یک فیلتر مناسب (کالمن و ... و نه فیلترهای ساده) به راحتی زوایای اویلر و سرعت را با دقت مناسب خواهید داشت، البته توجه کنید سخت افزار حرف اول را میزند ...
توصیه میکنم کتاب تیترون و بخشی انتهای فصل 5 زیپفل را مطالعه کنید.
سلام
من برای مکان یابی در انتخاب بین دو ماژول GY-80 و MPU9250 موندم :angry:
دقت برام مهمترین چیزه
کسی با این دو ماژول کار کرده؟ کدوم دقیق تر و صحیحتره ؟
سلام من از برد due و اردینو 1.5.7 استفاده می کنم. موقع اجرای کدی که در صفحه اول برای AHRS قرار داده شده یه خطا به صورت زیر میده :
Arduino: 1.5.7 (Windows 8), Board: "Arduino Due (Programming Port)"
C:\Users\Mir\Documents\Arduino\libraries\Adafruit_ BMP085\Adafruit_BMP085.cpp:18:24: fatal error: util/delay.h: No such file or directory
#include <util/delay.h>
^
compilation terminated.
This report would have more information with
"Show verbose output during compilation"
enabled in File > Preferences.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
سلام دوستان
اگه بخوام یه قطب نمای دیجیتالی درست کنم خیلی سخته
خدایی کسی بلده راهنمایم کنه مرسی
سلام دوستان
به نظرتون برای یک فلایت کنترل اتوماتیک gy-80 بهتره یا cmps11 ؟ (از pid هم استفاده می کنم)
همیشه که گرونتره بهتر نیست !
دوست من یه بچه سرچ بزنی کلی اطلاعات پیدا می کنی
Arduino Digital Magnetic Compass (HMC5883L - 2 display modes)
Arduino-er: HMC5883L library with calibration, for Arduino
یکی میشه جواب منو بده ؟
آیا ارزششو داره 50 بیشتر بدم تا از cmps11 استفاده کنم ؟