درود .این پسورد و اکسس پوینتتون چی هست از کجا بیاریمش؟
شمابایداینو یه جوری به اینترنت وصل کنید تا بتونید ازش استفاده کنید.
دو حالت داره :
1. این که توی خونه یا محل کارتون اکسس پوینت دارید که با آموزش زیر وصل می شید بهش (منظور همون روترهای خونگی هست )
2. میتونید از اینترنت گوشیتون استفاده کنید. فقط کافیه تنظیمات گوشیتون رو برای hotspot فعال کنید.
درود . میشه اموزش این مدل رو هم بگذارید ( ماژول رله 4 کاناله با قابلیت کنترل وایفای و تغذیه میکرو USB مناسب برای ساخت درب هوشمند) فکر کنم برنامه هم تغییر کرده .ممنون از راهنمایتون شاد باشید.
سلام
تاکید می کنم حتما باید به اینترت وصل بشه این ماژول تا کار کنه
با شبکه داخلی کار نمی کنه
برای این که آنلاین بشه لازمه یک بار بعد از شناخته شدنش پاورش قطع و وصل بشه
من خودم با hotspot گوشیم و اینترنت سیم کارتم ( که چندان هم قوی نیست ) چک می کنم .
شما هم میتونید یک بار به این روش تست بگیرید.
درود. توضیحات حالتهای LED روی برد .
1.ال ای دی سریع چشمک می زند و یا 3 بار سریع چشمک می زند به معنی در وضعیت جفت شدن است.
2. ال ای دی روی دستگاه دایم روشن است به معنی اتصال به سرور با موفقیت انجام شده.
3. ال ای دی به سرعت چشمک می زدن برای یک لحظه و تکرار میشود، که به معنی دستگاه موفق به اتصال به روتر نشده. در این مورد، لطفا نام وایفای و رمز عبور درست را دوباره وارد کنید.
4. ال ای دی به آرامی خاموش و روشن میشود به معنی این است که به روتر و سرور متصل است ، اما موفق به اضافه کردن دستگاه در فهرست نشده است. دوباره سعی به اضافه کردن دستگاه جدید کنید.
5. ال ای دی به سرعت دو بار چشمک می زند و خاموش میشود و این امر تکرار میشود، به این معنای است که دستگاه به روتر متصل است اما موفق به اتصال به سرور نشده. پس لطفا تأیید کنید. روتر WiFi شما کار می کند به طور معمول.
نکته
1. اگر موفق به کانکت نشدید از برنامه های قدیمی تر با ورژن 2.1.10 استفاده کنید .
2. با دستگاه اندریدی دیگری نیز تست کنید
ویرایش توسط LANDA : 09-26-2016 در ساعت 08:49 AM