نه داداش! مودم دیگه چه صیغیه ایه باومن که اصلا اسمی از مودم نبردم تو حرفام.
اتفاقا خیلی راحته، درست مثه رسپبری، همین که یه طرف کابل شبکه رو وصل کنی به لبتابتو و یه طرفشو به نئو و یه نرم افزار مدیریت پروتکل، مثه MobaXterm هم داشته باشی حله.
جالبه که برخلاف چیزی هم که انتظار داشتم (DHCP) آیپی اش هم در هر بار استفاده عوض نمیشه و دنگ و فنگ گشتن دنبال آیپی جدید برا کانکت شدن هم نداره.
راجب OTG هم تقریبا مطمئنم مشکل از بحث جریانکشی و این حرفا نیس، و راستشو بخوای هنوز خودمم بطور جدی دنبال حلش نبودم، چون همون کابل شبکه فعلا کارمو راه انداخته بود ، و البته از طرفی تا همین چند ساعت پیشا، مشکل وصل نشدن دانگل وایفای روهم داشتم. پس حتی اگه میرفتم سمت OTG و حلش میکردم باز نیاز بود برا اینترنت دادن به پای از کابل شبکه استفاده کنم.
که حالا که مشکل دانگل وایفایم حل شده، میتونم رو این قضیه OTG هم وخت بذارم.
راستی دوستان!
مشکل شماره 2# این پست هم حل شد!
الان دانگل وایفای ام هم بهش وصل میشه، دانلودم میکنه، بی مشکل. من برای حل مسئله ازین لینک استفاده کردم که واقعا مفید بود. البته کار خاصیم نکرده بود در واقع، فقط مهمترین قسمتش این بود که با زدن دستور iwconfig ، اسمی که دانگل تون به نئو معرفی شده لیست میشه ، و شما باید برین تو تنظیمات شبکه، اینبار بجای WLAN1 یا هرچیز دیگه، اون اسمی رو که از iwconfig دستتون اومد، بهش بدین. باقی راه، مثه قبله ( راه اندازی دانگل تو رسپبری).
الآن دارم رو قسمت میکروفون و هدفونش کار میکنم، اینم راه بیفته دیگه تاحدودری راضیم ازش![]()