صفحه 11 از 20 نخستنخست ... 910111213 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 101 به 110 از 195
Like Tree61 لایک

موضوع: ماژول کارت خوان آر اف آی دی با قابلیت خواندن و نوشتن - RFID Reader & Writer RC522

Hybrid View

Senior Member
    بینید دوست من ارتباط این ماژول با اردوینو از طریق ارتباط spi هست که پین هاییی که بهش تخصیص داده شده خاص هستن.
    مثلا به لینک زیر برید
    http://forum.arduino.ir/8/21/245.html

تو این لینک برای راه اندازیش از آردوینو UNO استفاده شده و میبینید که از پین های 10 تا 13 استفاده کرده
    شما قصد دارید از MEGA استفاده کنید نباید به همین پین ها وصل کنید چون پین های SPI آردوینو MEGA 10 تا 13 نیستن بلکه 50 تا 52 هستن. بنابراین باید سیم کشیتون تغییر کنه.
    میتونید برای پیدا کردن پین های آردوینو از لینک زیر استفاده کنید
    Arduino - SPI

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط pi.siqma نمایش پست ها
    بینید دوست من ارتباط این ماژول با اردوینو از طریق ارتباط spi هست که پین هاییی که بهش تخصیص داده شده خاص هستن.
    مثلا به لینک زیر برید
    http://forum.arduino.ir/8/21/245.html

تو این لینک برای راه اندازیش از آردوینو UNO استفاده شده و میبینید که از پین های 10 تا 13 استفاده کرده
    شما قصد دارید از MEGA استفاده کنید نباید به همین پین ها وصل کنید چون پین های SPI آردوینو MEGA 10 تا 13 نیستن بلکه 50 تا 52 هستن. بنابراین باید سیم کشیتون تغییر کنه.
    میتونید برای پیدا کردن پین های آردوینو از لینک زیر استفاده کنید
    Arduino - SPI
    از توجهتون ممنونم.
    من سیم کشی ها رو دقیقا مثل سایت github که مطابق با فرمایش شماست هم بستم ولی متاسفانه باز هم جواب نگرفتم.و زمانیکه از کد example ی که در فایل کتابخانه سایت github هست استفاده میکنم با توجه به درست بودن سیم کشی ها این پیغام رو میده

MFRC522 Software Version: 0x0 (unknown)
    WARNING: Communication failure, is the MFRC522 properly connected?
    Scan PICC to see UID, type, and data blocks...

Junior Member
    از دوستان کس دیگه ای نمیتونه راهنمایی کنه؟یا حتی چطور میتونم بفهمم که ریدر سالم هست یا اشکال از اونه؟

Junior Member
    دوستان عزیز کسی نیست کمکم کنه

Senior Member
    ازاین لینک استفاده کن دوستم
    Tutoriais Comunicação IV: Leitor de RFID RC522 | Arduino Eletrônica

Junior Member
    سلام
    بدون استفاده از ماژول برای نوشتن روی تگ هایrfid از چه برنامه ی اندروید میشه استفاده کرد؟

Junior Member

Arduino - RC522

سلام خدمت همه ی دوستان ، من این ماژول رو با آردینو نانو راه اندازی کردم. کدهای راه اندازی ، آموزش و کتابخونه ی مربوط به اون رو از یه سایت خارجی (Addicore Electronic Parts and Kits by Makers for Makers ) گرفتم که اینجا قرار میدم ، امیدوارم مفید باشه.
    در ضمن این کدها برای وقتی که بخواید تگ با شماره ی خاصی رو به آنتن نزدیک می کنید و کار مشخصی (مثلا خروجی کردن یکی از پین ها یا ...) صورت بگیره به کار میاد.
    طریقه وصل کردن پین ها و آموزش مربوطه در پی دی اف به صورت تصویری هست.
    حتما قبل از استفاده ، کتابخونه ی مربوطه رو اضافه کنید.
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده

Junior Member
    سلام
    دوستان اگه امکانش هست راهنمایی کنن چطور میتونم 2 تا از این ماژول رو به برد مگا2560 وصل کنم؟

Junior Member
    با سلام
    بنده طبق آموزش ها برد آردوینو آنو و مایفایر را وصل کردم و الحمدلله جواب میده ولی مشکل اینجاست که وقتی تگ سوییچی رو نزدیک می کنم همه چیز رو نمایش می ده ولی خود کارت رو وقتی نزدیک میکنم هیچ واکنشی در مانیوتور سریال نیست ! درحالی که وقتی کارت مترو رو نزدیک میکنم یکسری اطلاعات نمایش داده میشه !
    کل پستهای این بخش رو مطالعه کردم و یک نفر گفته بود که : "اگر کارت ها رو از همین جا خریدید که احتمال میدم کارت هاتون با فرکانس 125kh هستن واسه همین خونده نمیشن (منم دفعه اول همین مشکل واسم پیش اومد)"
    حالا باید چه کار کرد ؟

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط hossein_sys نمایش پست ها
    کل پستهای این بخش رو مطالعه کردم و یک نفر گفته بود که : "اگر کارت ها رو از همین جا خریدید که احتمال میدم کارت هاتون با فرکانس 125kh هستن واسه همین خونده نمیشن (منم دفعه اول همین مشکل واسم پیش اومد)"
    حالا باید چه کار کرد ؟
    ممکنه حق با اون باشه
    اگر ماژول رو از آفتاب رایانه خرید کردید، پس یک کارت و تگ سویچی که با این ماژول کار میکنه بهتون داده شده (13.56Mhz)
    اگر همون کارت رو استفاده میکنید و نمیخونه من نظر خاصی ندارم
    لایک کردن

صفحه 11 از 20 نخستنخست ... 910111213 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع