ویرایش توسط jooyande : 01-04-2017 در ساعت 02:32 PM
خب خوشبختانه ماژول مشکل نداشت البته توی شماتیکی که تو pdf گذاشته بود دیدم جای یه دیود خالی شده که رو برد نبود البته مهم نیست ولی خوبه آدم ببینه برقش وصله یا نه
وصلش کردم به آردوینو یه سریال نرم افزاری هم براش باز کردم وقتی کارت بهش نزدیک میشه اینجوری نشون میده
دارم روش کار میکنم ، درست شد همینجا میزارم بقیه هم استفاده کنن اگه شما هم راهی پیدا کردید خبر بدین
البته این برد رو بیشتر خریدم چون ارتباط با کامپیوترش آمادست که اون انگار یه مشکلی داره
یاران چرا به خانه ما سر نمی زنند
آخه چرا اعضای فعال تبعیض قائل میشن در پاسخ به پست ها
بگم چکار کردم بعد اگه دوستان راهنمایی از دستشون بر اومد دریغ نکنن
انواع باد ریت ها رو برای هر دو امتحان کردم، جواب نداد که نداد، تازه بقیه باد ریت ها وضعیتشون بد تر بود، این یکی حداقل میشه یه سری اعداد از توش استخراج کرد، معلومه یه کارایی داره میکنه
با شرکت سازنده ارتباط گرفتم اونا هم تا الان هیچ راهنمایی درست درمونی ارائه ندادن.
فقط یه چیزی به ذهنم رسیده و اون اینکه اون برنامه ای که روش هست به صورت پیش فرض درست کار نکنه و از اونجایی که چهار تا سیم stm8 برا ریختن فایل هگز ازش کشیده بیرون بنظرم بد نباشه یه بار دیگه هگزش رو روش بریزیم
فقط اینجا یه stm8 programmer میخوات که الان ندارم
همون کوچیکه داخل سایت (همون که بدون jtag ) کار رو راه میندازه قبلا هم که امتحان کردم نسبت به jtag داره بهتر جواب میده رو یه سری چیزا
به هر حال الان این پروگرامر رو ندارم یا دوستان اگه امکانش باشه تست بگیرن نتیجه رو به ما هم بگن یا اینکه پروگرامرتون بیارین اینجا تست بگیریم نتیجه رو هم بزاریم همینجا
و یا اگه پیشنهاد دیگه ای دارین دریغ نکنید.
سلام وقت بخیر
من این ماژول رو با شرایط تنظیمات زیر تست زدم کار کرد:
BaudRate= 115200
Parity= None
DataBits=8 (البته با 7 هم کار کرد)
StopBits= 1
فایل پیوست 3408
فایل پیوست 3409
اینم با یه نرم افزار دیگه:
فایل پیوست 3410
احتمالا اشکال شما در تعداد بیت یا بیت استاپ هستش، چون وقتی تنظیمات رو عوض کردم داده های منم شبیه داده های شما شد...
سلام.
من با استفاده از آردوینو uno اقدام به راه اندازی ماژول کردم اما وقتی در برنامه بر روی آیکون test کلیک میکنم اخطار cannot find the module را میده
سلام دوستان من میخام این ماژول رو بخرم
این رو میشه با مبدل ttl to usb به گوشی اندرویدی وصل کرد؟
اگر اره میشه با این رید و رایت کرد روی تگ ها؟
لطفا اگه اطلاع دقیق دارید بهم بگید شدیدا لازمه؟
سلام
با ارتباط سریال باید روی کارتها بنویسیم؟؟
یه توضیحی میدید کامل؟؟