این وسط یه چیزی عجیبه و اون هم اینه که mp1584 توانایی تحمل 3 آمپر رو هم داره.
و این که شما یه جا از بوستر صحبت می کنید یه جا از کاهنده ای مثل 1584
ولتاژ ورودیتون چند ولته ؟
از چه باتری ای دارید استفاده می کنید؟
این وسط یه چیزی عجیبه و اون هم اینه که mp1584 توانایی تحمل 3 آمپر رو هم داره.
و این که شما یه جا از بوستر صحبت می کنید یه جا از کاهنده ای مثل 1584
ولتاژ ورودیتون چند ولته ؟
از چه باتری ای دارید استفاده می کنید؟
نه حقیقتا عجیب نیس، همینه!
چون همونطور که با تاکید توی متن گفتم، حداکثر جریان قابل تامین(4 آمپر)، با توانایی جریاندهی لحظه ای (1-2 آمپر) فرق میکنه!
دیگه xl6009 هم که 4 آمپره جواب نداد و نتونست پیک جریانکشی لحظه ای بوت رو تامین کنه، چه انتظاری از ماژول های دیگه دارین.
من درواقع دو تست متفادت انجام دادم. یکبار یک باتری 3.7 ولتی لیتیوم 18650 رو وصل کردم به ورودی تک تک اون ماژول های بوست که برام 5 ولت بسازه،
یکبار هم دوتا ازهمون باتری ها رو سری کردم و 7.4 ولت رو ساختم و بعد دادم به اون مبدل کاهنده که برام 5 ولت بسازه.
در هر دو سناریو مشکل بوت نشدن نانوپای نئو برقرار بود!
تنها حالتی که جواب گرفته بودم، همونطور که قبلا هم گفتم، استفاده از همون پاور بانک بود که تازه اونم فقط درحالتیکه برد به تنهایی بوت میشد میتونست تامین توان کنه. ولی اگه دانگل وایفای یا چیز دیگه ای بهش وصل میکردی که جریان بیشتر بکشه ، اونم شرمنده میشه و وسط بوت میمونه!
و حالا جالبتر که یگم بهتون من چیکار کردم که مشکل رو موقتا حل کردم:
پاور بانکی که گفتم، از یه آیسی محبوب چینی به شماره ی FM6316FE ساخته شده که تو اکثر پاوربانکها با این استایل، بکار رفته.
( که همینجا صمیمانه درخواست میکنم از همکاراتون تو آفتاب رایانه بخواین این آیسی یا ماژول فوق العاده مقرون بصرفه و جمع و جورش رو بیارن!)
دیگه وقتی خود این پاور بانک رو میفروشن 12 تومن، که توش یه باتری 18650 ( بقیمت تقریبی 7 تومن) هم تازه داره، ببینین خود ماژول رو میشه به چه قیمتی گیر آورد!
این آیسی خودش هم توش شارژر سلول های لیتیوم یونی و لیتیم پلیمری داره که بهش اجازه میده سلول خود پاوربانک رو شارژ کنه،و هم بوستر 5 ولت داره برای خروجیش، هم مدارات محافظ جریان و ولتاژ داره که باتری حین شارژ آسیبی نرسه و هم جریان خروجیش قبل تنظیمه. بگذریم...
من به کمک این دیتاشیت چینی و البته این ویدئوی خوب متوجه شدم میشه با تغییر مقاومت پروگرم جریانش، توان جریاندهی خروجیش رو بیشتر کرد. و همینکارم کردم. یه مقاومت 3.3 کیلو با مقاومت SMD روی خود آیسی موازی کردم تا ماژول رو به ریت جریاندهی 1 آمپر برسونه. و خب الآن نانوپای نئو داره با وجود اتصال ماژول وایفای، کابل اترنت، ضبط و پخش همزمان صدا و بدون هیت سینک! (حداکثر جریانکشی ممکن که میتونستم ایجاد کنم))) ) بخوبی بوت بشه و کار کنه
![]()
ویرایش توسط ratin : 09-28-2016 در ساعت 04:57 PM