من ، و یحتمل خیلی از دوستانی که با این بردهای توسعه ای کارمیکنن، درنهایت هدفشون تولید یه محصول پرتابله. پرتابل بودنم غالبا به باتری بیس کردن منتهی میشه. پس یحتمل چیزی که ما مجبوریم برای تغذیه بردمون بسازیم یچیز شبیه پاور بانکه. چون باید باتری داشته باشه و خروجیش هم رگوله باشه و باتریاشم شارژ بشه. حال مشکلی که درین مورد وجود داره سر بردهایی با پاور ریتینگ بالا، نظیر همین نانوپای نئو و رسپبری پای 3 هست!
تستایی که من کردم نشون میده نانوپای میتونه ، هرچند بزحمت ، با پاوربانکی که داشتم کار کنه. ولی وقتی خودم میام و از یکی از مبدلای بوستری که تو سایت گذاشتین، برای تولید پنج ولت مورد نیازش استفاده میکنم، متاسفانه روشن نمیشه! یا دستکم وسط راه بوت گیر میکنه!
مشکلم بنظرم مشخصه کجاس. تو مشخصات تموم این مبدلای بوستی که تو سایت گذاشته شده، ماکزیمم جریان پایدار قابل تامین ذکر شده، ولی ذکر نشده میتونه پیک آمپر لحظه ای تا چقدر رو به خروجی تحویل بده؟! متاسفانه نه XL6009 ، نه B00KCI8YAS، نه B00BS54QT2 و نه حتی مبدل باک MP1584 ، هیچکدوم نتونستنن نانوپای نئوم رو بوت کنن.
درواقع نانوپای اگرچه در تستای درازمدت، جریانکشیش نشون داده میتونه حتی به کمی 300 تا 400 میلی آمپر باشه، ولی همون بحث پیک لحظه ای جریان حین بوت بوده که باعث شده تو مشخصات نانوپای نئو بنویسن نیاز به تغذیه 5 ولت 2 آمپر داره! (رسپبری پای 3 هم فکر کنم 5 ولت 2.5 آمپره مشخصه اش). همون چیزی که هیچکدوم از مبدلایی که عرض شد توانایی تامینش رو ندارن!
حالا خواستم بپرسم ببینم دوستان شما راه حلی به ذهنتون نمیرسه؟ یا تابحال باهمچین چالشی مواجه نبودین؟
البته، همونطور که گفتم، اگه مثه پاوربانکی که من دارم، بتونین از آیسی بوست قوی استفاده بشه یقینا جای نگرانی نیس و برد تون بوت میشه.
ولی مساله اینه که کو؟! کجاس همچین آیسی یا ماژولی؟
آیا یک راه حل میتونه به اصطلاح هک کردن برد و تغییر مقاومتایی خاصی ازش که وظیفه تنظیم جریان خروجی رو دارن، باشه؟![]()