برای آشنایی با سیستم کاری سنسور و نحوه برنامه نویسی با میکروکنترلر دلخواه خودتون که بهش تسلط دارید میتونید از اطلاعات این صفحه کمک بگیرید:
PulseSensor - Pulse Sensor Amped
برای آشنایی با سیستم کاری سنسور و نحوه برنامه نویسی با میکروکنترلر دلخواه خودتون که بهش تسلط دارید میتونید از اطلاعات این صفحه کمک بگیرید:
PulseSensor - Pulse Sensor Amped
سلام
ال سی دی رو کجای این برنامه باید قرار داد آیا نیازی به نوشتن برنامه برای ال سی دی هست؟
از چه مدلی میشه استفاده کرد برای نمایشگرها از لحاظ اندازه هم کوچیک باشه ممنونم
سلام میشه بیشتر راجب جزییات این برنامه صحبت کنید با معنایی فارسی
و اینکه اگر بخوایم یک ال سی دی در خروجی معرفی کنیم چه کدی و در کجا باید معرفی کنیم؟
سلام
ال سی دی رو کجای این برنامه باید قرار داد آیا نیازی به نوشتن برنامه برای ال سی دی هست؟
از چه مدلی میشه استفاده کرد برای نمایشگرها از لحاظ اندازه هم کوچیک باشه ممنون
سلام
ال سی دی میتونید از 5110 نوکیا استفاده استفاده کنید.
هم کوچیکه هم کار باهاش راحته
برای راه اندازیش هم با کتابخونه و init کردن راه اندازی میشه
میشه لطف کنید کتابخانه را معرفی کنید یا لینکشو بذارین
سلام بنده از برنامه نویسی اردینو تا حدود 60%سردر میارم یعنی تقریبا با کمک از سایت های مختلف و همین انجمن تا همین حدود فهمیدم ولی مشکلات خیلی بیشتری هست برای برنامه نویسی
من قصد دارم برنامه ای پیچیده تر طراحی کنم و واقعا دانش کمی دارم و به هر سایتی که مراجعه میکنم جایی برای اموزش کامل نیست یا اینکه زبان اصلی هست که برای خودش مشکلاتی داره
من لینک برنامه رو برای شما میزارم لطفا اگر تونستین راهنمایی بفرمایید
قصد دارم در فاز اول بفهمم برناه رو
و اینکه این یه برنامه هست که سنسور ضربان قلب رو دریافت میکنه و بصورت کاراکتر در ال سی دی نمایش میده
حال الگوریتم های داخلی بماند که میخوام چی باشه
لطفا راهنمایی بفرمایید
sensor code
سلام دوستان این سنسور نیاز به تقویت کم داره؟
سیگنال خروجی سنسور 10میلی ولت هست
دوست من توی لینک اسپار فان این محصول کاملا توضیح داده که سطح منطقی این سنسور قابل خوندن برای آردوینو هست. یه سری به لینک اسپارک فان بزنید لطفا