دوستان در مورد استفاده ازین ماژول یه توضیح کوچیک بدم اونم اینکه حتما حتما دو تا مقاومت pull up 4.7k روی خطوط SCL و SDA قرار بدین، در غیر اینصورت خروجی نخواهید داشت.
دوستان در مورد استفاده ازین ماژول یه توضیح کوچیک بدم اونم اینکه حتما حتما دو تا مقاومت pull up 4.7k روی خطوط SCL و SDA قرار بدین، در غیر اینصورت خروجی نخواهید داشت.
سلام
من با ARM کار میکنم
چند تا سوال دارم
1- کسی سورس سی داره بزاره؟؟با تبدیلش مشکلی ندارم با هر کنترلی که باشه
2- ماژولی که من خریدم 5 پین هست و به جز + - scl sda یک پین RST هم داره.مال شما هم همین ظوره؟این پین باید high باشه؟
3-کسی یه دیتا شیت اصلی نداره بزاره
متشکرم
شاید ماژول این دوستمون فرق داره. چون رو کار نکردنش بدون مقاومت تاکید داره. به هر حال، برا من که نیازی به مقاومت نداره.
سلام.
۱- نه متاسفانه. ندارم.
۲- فک کنم ماژول شما یه مقداری فرق داره. شاید این مدل نیستش. از فروشگاه آفتاب*رایانه تهیه کردید؟ اگه امکان راه*اندازی با آردوینو رو دارید، بگید تا یه نمونه کد ساده براتون بذارم و بدون اتصال rst تستش کنید.
۳- ماژولتون با اینی که من تهیه کردم فرق داره. مدلش رو نمیدونم. جستجو کنید، پیدا میشه.
[QUOTE=MaMaL;2046]شاید ماژول این دوستمون فرق داره. چون رو کار نکردنش بدون مقاومت تاکید داره. به هر حال، برا من که نیازی به مقاومت نداره.
سلام.
من موفق شدم ال سی دی رو روشن کنم
ولی نورش کمه فکر کنم به خاطر این هست ک با 3.3 روشنش کردم
اگر کسی قضیه گری لول و تنظیم کنتراست رو میدونه ممنون میشم بگه
ویرایش توسط OMEGA_ADIBAN : 08-20-2014 در ساعت 05:48 AM
سلام
والا من این ورژن جدیده فروشگاه رو خریداری کردم و هیچ رقمه تصویر نمیداد، با هر کتابخونه ای که بگین تست کردم، اما وقتی دوتا مقاومت Pull up رو گذاشتم درست شد. البته کلا یادتون باشه مخصوصا مواقعی که چند slave روی i2c bus دارین باید دو مقاومت رو قرار بدین، توی دیتاشیت مربوط به I2C که برای فیلیپس هست خوندم.
سلام
بنده این ماژول را تهیه کردم و نیاز دارم که با میکروکنترلر های AVR و ARM Cortex و Xmega اونا راه اندازی کنم نه با آردوینو ، کسی کتابخانه ها لازم را داره ؟ اگه واسه یه کیش باشه خودم تبدیلش میکنم ، مچکرم.
سلام . با توجه به اینکه این نمایشگر با i2c کار میکنه کتابخونه ای هست که بشه این نمایشگر رو با avr راه اندازی کرد ؟