نقل قول نوشته اصلی توسط romeo82ir نمایش پست ها
سلام دوستان، همانطور که کاربر محترم MaMaL گفته بود، با کتابخانه ی u8glib کار میکنه، و نحوه سیم بندیش هم باید به پین های A4 و A5 وصل بشه یا همون دوتا پورت پایین دکنه ریست. فقط یادتون نره وقتی که از مثال هاش دارید استفاده میکنید گزینه ی (U8GLIB_SSD1306_128X64 u8g(U8G_I2C_OPT_NONE را از کامنت بودن خارج کنید یعنی این کاراکتر // را حذف کنید.
برای تغییر رنگش من نتونستم کاری کنم، ولی فکر کنم پشت برد دو تا مقدار نوشته یکی 0x7a و 0x7b که با اینا بشه رنگشو تغییر داد. یعنی تو کد نویسی از این آدرسها استفاده کنیم شاید بشه!!!

دوستان نمیدونم بعد یه سال مشکلتون حل شده یا نه ولی یه توضیحی عرض کنم خدمتتون. متاسفانه بزگترین مشکل این بردها اینه که برای هر دستگاه آی ۲ سی اولین چیزی که باید بدونید آدرس پورتشه. این دوستمون فرمودن دو تا مقاومت پشتش هست که ۲ مقدار نشون میده برای رنگ ولی اون دو عدد در واقع آدرس نمایشگره. من از مقدار 7b استفاده کردم و تازه روشن شده. درست نمایش نمیده ولی همین که روشن شده جای امیدواریه.

خیلی بده که یه قطعه این همه وقت فروخته شده ولی هنوز هیچکس حتی آدرسش رو نمیدونه اینجا.

خط ۵۳ از برنامه ی خود ایدا فروت آدرس رو از 3C به 7B تغییر بدید. ضمنا سیم ریست رو هم به پایه ی شماره ی ۴ وصل کنید.

نتیجه ی بیشتری گرفتم همینجا میگم.