سلام
یه سوال از این ماژول میشه در ثبت تحریکات عصبی در نخاع یا اعصاب جاهای دیگه بدن استفاده کرد؟
من روی یه پروژه دارم کار میکنم که باید تحریکات نخاع رو ثبت کنم کسی میتونه کمکم کنه.
ممنون
سلام
یه سوال از این ماژول میشه در ثبت تحریکات عصبی در نخاع یا اعصاب جاهای دیگه بدن استفاده کرد؟
من روی یه پروژه دارم کار میکنم که باید تحریکات نخاع رو ثبت کنم کسی میتونه کمکم کنه.
ممنون
سلام يه عكسي از اتصال إلكترود ها بزارين مشكل دارم گيره ها بايد به دو پين چپ و راست وصل بشن وسطي خالي باشه إلكترود خشك هم به دو پين سمت چپ لحيم بشن درسته ممنون
سلام به همه من راه انداختم خيلي جالب هست با بلوتوث به گوشيم وصل كردم خيلي سريع كار ميكونه ميخوام رو اردوينو راه بندازم كمك خواستن بگين برا كار باهاش ممنون
سلام براي اندازه گيري فشار نخاع سنسوري شبيه به سنسورجريان عصب عضله هست نه با اين دستگاه فقط اطلاعات مغزي خوانده ميشه براي چه كاري ميخوايين از سنثور نخاع استفاده كنين كنترل ربات با حركت بدن
دوستان حتما باید ماژول NeuroSky بش وصل باشه
منظورم اینه اگر من فقط تنها این ماژول را بگیرم و روش کار کنم میتونم امواج مغزی را بخونم؟
یعنی به چیز دیگه ای نیاز داره؟ لطفا کامل توضیح بدید ممنون.
اگر این سیستما راه انداختم چجوری کار میکنه؟
میتونم باش یه بازی بسازم ؟
یعنی هر دفعه که به یه چیزی فکر میکنیم تو تمام آدمها یه فرکانس میده؟
سلام
وقت همگی بخیر
کسی با این ماژول و Arduino کار کرده؟؟
کسی تونسته اطلاعات رو به درستی دریافت کنه؟
حالا چه با سیم و یا چه بلوتوث!!!
لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره بگه.
ممنون میشم.
سلام
نرم افزار خاصی داره؟
یا فقط دیتای بلوتوث رو باید توسط گوشی بگیریم؟
فقط با نرم افزار اندروید میشه اطلاعات رو گرفت یا با pc هم میشه؟؟
با windose هم هم خوانی داره؟؟؟
اگه دوستت قیمت دقیق ماژول با کل قطعات همراهش رو به همراه قیمت تمام شده اش برای ما رو گفت یه زحمت بکش اینجا بزار ببینیم وضعیت مالیمون جواب میده بخریم یا نه! ممنون