نمایش نتایج: از 1 به 10 از 23
Like Tree4 لایک

موضوع: ماژول سنسور سیگنال عصب و عضله - سنسور emg

Hybrid View

Junior Member
    سلام . از کسایی که با این سنسور کار کردن یه سوال داشتم
    من سنسور رو وصل می کنم به دست ولی خروجی تغییراتش در حد دو سه میلی ولت هستش. که اصلا توی adc صفر به حساب میاد. فقط وقتی الکترود سبز رو وصل می کنم اینطوری میشه.
    با تشکر.

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط Tommy نمایش پست ها
    سلام . از کسایی که با این سنسور کار کردن یه سوال داشتم
    من سنسور رو وصل می کنم به دست ولی خروجی تغییراتش در حد دو سه میلی ولت هستش. که اصلا توی adc صفر به حساب میاد. فقط وقتی الکترود سبز رو وصل می کنم اینطوری میشه.
    با تشکر.

این چیزی که شما می فرمایید یعنی این سنسور به کل چیزی رو سنس نمی کنه
    سیم بندیتون مشابه سیم بندی قسمت پایین هست؟

Member
    بخشید از الکترودهای این ماژول چن بار میشه استفاده کرد ؟ وقتی من این الکترودها رو وصل میکنم توی سریال پلاتر ی نمودار نوسانی ثابت با سرعت بالا میاد و هیچ توجهی به حرکات دست من نداره چی کار کنم ؟

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط ANOOSHEH نمایش پست ها
    بخشید از الکترودهای این ماژول چن بار میشه استفاده کرد ؟ وقتی من این الکترودها رو وصل میکنم توی سریال پلاتر ی نمودار نوسانی ثابت با سرعت بالا میاد و هیچ توجهی به حرکات دست من نداره چی کار کنم ؟

نحوه اتصال سه الکترود خیلی مهمه
    رعایت کردید؟
    2) Connect the electrodesa. After determining which muscle group you want to target (e.g. bicep, forearm, calf),clean the skin thoroughly.b. Place one electrode in the middle of the muscle body, connect this electrode to theRED Cable’s snap connector.c. Place a second electrode at one end of the muscle body, connect this electrode tothe Blue Cable’s snap connector.d. Place a third electrode on a bony or non‐muscular part of your body near thetargeted muscle, connect this electrode to the Black Cable’s snap connector

Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    نحوه اتصال سه الکترود خیلی مهمه
    رعایت کردید؟
    2) Connect the electrodesa. After determining which muscle group you want to target (e.g. bicep, forearm, calf),clean the skin thoroughly.b. Place one electrode in the middle of the muscle body, connect this electrode to theRED Cable’s snap connector.c. Place a second electrode at one end of the muscle body, connect this electrode tothe Blue Cable’s snap connector.d. Place a third electrode on a bony or non‐muscular part of your body near thetargeted muscle, connect this electrode to the Black Cable’s snap connector
    برای من بلو . بلک نداره سبز و زرده کدوما رو وصل کنم ؟

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط ANOOSHEH نمایش پست ها
    برای من بلو . بلک نداره سبز و زرده کدوما رو وصل کنم ؟
    ممکنه رنگ بندی نداره

شما سه تا پد دارید ؟
    اگر دارید باید پیداشون کنید که کدوم به کدوم وصل میشه

کلمات کلیدی این موضوع