9 لایک
-
این انجمن چقدر فعاله! انجمن های متن باز معمولآ به ساعت نکشیده کلی جواب ارسال میکنند؛ چطور اینجا که اسپانسر هم داره اینقدر بدون فعالیته؟
لطفآ مسئول انجمن یا سایر دوستانی که از این دانگل با یک برد Arduino ارتباط گرفتن راهنمایی کنند و یا در صورت امکان برنامه ای که جواب گرفتند رو روی سایت قرار بدهند.
اگر اونطور که به نظر میاد چیپ این دانگل +nRF24LU1 باشه و شانس آورده باشیم و نوع فلش دارش رو استفاده کرده باشه و OTP نباشه، میشه برنامه روی دانگل رو عوض کرد تا با تنظیمات دلخواه و تو مد دلخواه کار کنه.
این چیپ یک پردازنده با معماری 8051 داره. الان برنامه رو فلش دانگل، دستور AT که برای کانفیگ دانگل ارسال میکنیم رو دریافت و تنظیمات رو اعمال میکنه. همچنین نوع اتصال USB و سایر موارد از این دست تو این برنامه نوشته شده.
یک سورس کد نمونه برای این چیپ پیدا کردم که با Keil 8051 نوشته شده ؛ در حال بررسی هستم که ببینم میشه دانگل رو فلش کرد یا نه؟!
با توجه به اینکه روی چیپ دانگل رو پوشوندن نمیشه فهمید که دقیقآ چه چیپی استفاده شده. اگر دانگل رو باز کنید 7 تا test point داره که احتمالآ باید پایه های برنامه ریزی فلش تو همین پایه ها باشه.
فعلآ فقط میشه با حدس و گمان پیش رفت تا ببینیم چطور میشه. یا یک دانگل رو خراب میکنیم یا به یک نتیجه ای میرسیم.
اگر دوستان اطلاعاتی در این مورد دارند لطف کنند تا شاید زودتر به نتیجه برسیم.
شاید اینکار خیلی کار پر زحمت و بی فایده به نظر بیاد چون به هر حال این دانگل داره کار میکنه ولی در صورت جواب گرفتن اول اینکه میشه دانگل رو برای استفاده خاصی customized کرد و از اون مهم تر ارضاء حس کنجکاوی است البته اگر مشغله کارهای دیگه بزاره 
سورس کدی که پیدا کردم اتفاقآ در مورد Arduino هست. یک پروژه متن باز که با ارتباط این چیپ و نوع +NRF24L01، بشه برد Arduino رو بصورت بیسیم پروگرام کرد. اگر موفق شدم اون برنامه رو روی این دانگل فلش کنم در اختیار دوستان قرار خواهم داد.
کلمات کلیدی این موضوع