عنوان ماژول وایفای nl6621-y1
نمایش نسخه قابل چاپ
عنوان ماژول وایفای nl6621-y1
سلام
یک سوال دارم : مسافت ارتباطی این ماجول چقدر است ؟ یعنی توسط این ماجول از چه فاصله ای می توان به مودم وای فای یا ماجول دیگری متصل شد ؟
متشکرم
سلام مجدد .
یک راهنمایی می خواستم .
برای ارتباط دو دستگاه که حدود 100 متر از یکدیگر فاصله دارند ، چه روشی را پیشنهاد می کنید که مطمئن باشد ؟ اگر ماجول خاصی می شناسید و یا در سایت موجود است لطفا بفرمائید . ( ارتباط ماجول ها نباید هرگز قطع شود )
بسیار متشکرم
100 متر فاصله زیادی نیست
میتونی از NRF یا RF استفاده کنی
NRF ارزون تره ولی خب یه مقدار کدنویسیش بیشتره
در کل کار خیلی راحتیه.
جستجو - NRF
سلام مجدد
خیلی ممنون
اگر منظورتون nrf24l01 است که تا حالا استفاده کردم . اما مشکل اینه که ماجول ها برد زیادی نداره و بعضی اوقات همدیگر را پیدا نمیکنند .
ماجول هایی که تا حالا استفاده کرده همان مدلی است که نوشته با برد 1000 متر . اما متاسفانه اینقدر جواب ندادن .
بازهم متشکرم
سلام
از جوابتون ممنونم .
برای تقویت آنتن می شه از برد آمپلیفایر وایفای که در سایت موجود است استفاده کرد ؟ آیا می شود این تقویت کننده را روی ماجول ESP8266 نصب کرد ؟ خروجی آمپلی فایر چه آنتنی باید نصب شود ؟
یک راهنمایی دیگر می خواهم .
آیا می توانم از ماجول ESP8266 بصورت ریپیتر استفاده کنم ؟ به این صورت که : 3 عدد ماجول استفاده کنم ، ماجول وسط در فاصله مساوی از اولی و سومی باشد که هر دو آن را ببینند و هر دو به آن متصل شوند . ماجول وسط در حالت اکسس پوینت باشد و TCPSERVER . آیا ماجول اول می تواند هم TCP SErver باشد و هم Client ؟
اگر به همه سوالها جواب بدهید خیلی بزرگواری کردید .
متشکرم
معمولا آنتن های esp ها pcb هستن مگر این که سوکت IPX داشته باشن. آنتن هایی که نصب می کنی روی آمپلیفایر باید SMA باشن. بنابراین باید یه تبدیل این وسط استفاده کنی اگه میخوای esp رو تقویت کنی
در مورد سوال دومت بله ماژول دوم میتونه به عنوانTCPSERVER کار کنه :https://codebender.cc/example/ESP826...#TCPServer.ino
ولی این که یه ماژول بتونه هم سرور باشه هم کلاینت خودم تست نکردم ولی فکر می کنم با تغییر مد کاری بتونه بعنی باید تو کد نویسی بهش بگی مدت رو عوض کن.
این لینک رو بخونی متوجه میشی :
How to Make Two ESP8266 Talk with each other | Random Nerd Tutorials
سلام وقتتون بخیر باشه انشاالله می خواستم بدونم چطوری می تونم این ماژول رو وصل کنم؟ وکتابخانه داره؟
از این فایل های چینی چیزی متوجه نشدم.
کسی تونسته راهش بندازه?
میشه مثل این sdk نصب کرد(https://www.youtube.com/watch?v=9QZkCQSHnko) و telnet وباقی چیزها رو ازش استفاده کرد؟
ممنون
و سرچ کردم رو حرف که گفتی تنها چیزی که پیدا کردم این بود
مبدل یو اس بی به سریال PL2303 - تبدیل USB به TTL Serial - ماژول USB-TTL - پروگرامر STC
خوبه یا نه؟
سلام
سال نو مبارک
یک سوال از حضورتون دارم :
روی ماجول ESP8266 که در سایت موجود است ، چگونه می توان IP استاتیک تعریف کرد ؟ از دستور AT+CIPSTA استفاده کردم ، اما متاسفانه در Router مجددا همان IP اختصاص داده شده اول را نشان می دهد . DHCP را هم طبق راهنما غیر فعال کردم اما بازهم نشد .
اگر روش خاصی دارد لطفا راهنمایی بفرمائید .
متشکرم
نکاتی را در ارتباط با سوال شما باید بگم :
1- ارتباط این ماجول esp8266 فقط از طریق سریال uart است . ولتاژ روی سیگنال rx این ماجول هم نباید بیشتر از 3.3 ولت باشد . (از تقسیم مقاومتی استفاده کن )
از طریق برنامه نویسی روی عادی کامپیوتر نمی تونی با این ماجول سوکت پروگرامینگ داشته باشی . اما با ارسال دستورات at به آن می توانی آن را در حالت سرور تنظیم کنی . و با گوشی یا تبلت به آن متصل بشی و ارسال داده کنی . برنامه ای که برای راه اندازی آن روی pc می نویسی باید جواب اطلاعات دریافتی را هم بدهد . (باز هم با دستورات at )
اگر بخوای با نرم افزارهای روی pc به این ماجول توسط tcp متصل بشی ، باید ویروس کیلر و فایروال روی pc را از کار بیاندازی ، چون اجازه ارتباط روی tcp را نمی دهد . اما با نرم افزارهای روی گوشی یا تبلت آندروید راحت می تونی به این ماجول متصل بشی . (به شرط نداشتن میروس کیلر روی گوشی یا تبلت )
موفق باشید
این لینک رو مطالعه کنید لطفا
arduino-docs [ESP8266 Support WIKI]
سلام
سوالی که داشتم اینه که با خود برد آردوینو اونو + همین NL6621-Y1 با نرم افزار آردوینو نمیشه وصل شد؟ Library خاصی میخواد؟
ممنون و سال نوتون هم مبارک
ممنون از پاسختون
من خیلی گشتم، ولی یه مثال خشک و خالی هم برای این nl6621 پیدا نکردم. میشه بزرگواری کنید و کمک کنید
[QUOTE=arj;8090]ممنون از پاسختون
من خیلی گشتم، ولی یه مثال خشک و خالی هم برای این nl6621 پیدا نکردم. میشه بزرگواری کنید و کمک کنید[/QUOTE
ببینید شما باید از طریق سریال به این مازول کانکت شید
ممکنه نتونید کد آماده براش پیدا کنید و خودتون باید برای آردوینو باهاش کد بزنید .
برای این کار می تونید از برنامه softwareserial استفاده کنید و پین های سریال ماژول رو به پین سریال نرم افزاری معرفی شده وصل کنید.
بازم ممنون
مشکل اصلی من پایه های NL6621 هست. مثلا تو این آموزش esp8266 ماژول وای فای - at command -1 - دیجی*اسپارک که واسه SEP8266 هست گفته پایه های Reset و CH_PD رو به 3.3 وصل کنید. حالا معادل این تو NL6621 چیه یا مشابهش نمیدونم. کدش همونه
سلام
از پاسخ هایی که دادید خیلی ممنونم .
من تا حالا با avr و کد ویژن کار می کردم . مقداری راهنمایی از شما می خوام که بتونم از این به بعد با بردهای آردوینو کار کنم . البته می دونم که اینجا محل مناسب برای این درخواست نیست . اما اگر لطف بفرمائید و راهنمایی کنید خیلی ممنونم می شم .
در ارتباط با انتخاب برد آردوینو لطفا کمک بفرمائید . امکاناتی که معمولا لازم دارم به شرح زیر است :
- 2 عدد درگاه سریال
- حداقل 64 کیلو بایت حافظه فلش
- حداقل 4 کیلو بایت حافظه ram
- حداقل 512 بایت حافظه eeprom
- سرعت کارکرد با درگاه سریال در حد 115200
- اتصال به lcd با مشخصات 240x128 و از نوع t6963 و همچنین lcd رنگی تا 7 اینچ
- حداقل تعداد پایه های ورودی لاجیک 15 عدد
- حداقل تعداد پایه ورودی adc برابر 5 عدد
- تعداد پایه های وقفه حداقل 5 عدد
مختصری بردها را نگاه کردم . آیا برد آردوینو MEGA 2560 برای مواردی که در بالا گفتم مناسب است ؟
خیلی ممنونم
متشکرم