عنوان ماژول وایفای nl6621-y1
عنوان ماژول وایفای nl6621-y1
ویرایش توسط magmagmary : 01-28-2016 در ساعت 10:51 AM
سلام
یک سوال دارم : مسافت ارتباطی این ماجول چقدر است ؟ یعنی توسط این ماجول از چه فاصله ای می توان به مودم وای فای یا ماجول دیگری متصل شد ؟
متشکرم
سلام مجدد .
یک راهنمایی می خواستم .
برای ارتباط دو دستگاه که حدود 100 متر از یکدیگر فاصله دارند ، چه روشی را پیشنهاد می کنید که مطمئن باشد ؟ اگر ماجول خاصی می شناسید و یا در سایت موجود است لطفا بفرمائید . ( ارتباط ماجول ها نباید هرگز قطع شود )
بسیار متشکرم
100 متر فاصله زیادی نیست
میتونی از NRF یا RF استفاده کنی
NRF ارزون تره ولی خب یه مقدار کدنویسیش بیشتره
در کل کار خیلی راحتیه.
جستجو - NRF
سلام مجدد
خیلی ممنون
اگر منظورتون nrf24l01 است که تا حالا استفاده کردم . اما مشکل اینه که ماجول ها برد زیادی نداره و بعضی اوقات همدیگر را پیدا نمیکنند .
ماجول هایی که تا حالا استفاده کرده همان مدلی است که نوشته با برد 1000 متر . اما متاسفانه اینقدر جواب ندادن .
بازهم متشکرم
سلام
از جوابتون ممنونم .
برای تقویت آنتن می شه از برد آمپلیفایر وایفای که در سایت موجود است استفاده کرد ؟ آیا می شود این تقویت کننده را روی ماجول ESP8266 نصب کرد ؟ خروجی آمپلی فایر چه آنتنی باید نصب شود ؟
یک راهنمایی دیگر می خواهم .
آیا می توانم از ماجول ESP8266 بصورت ریپیتر استفاده کنم ؟ به این صورت که : 3 عدد ماجول استفاده کنم ، ماجول وسط در فاصله مساوی از اولی و سومی باشد که هر دو آن را ببینند و هر دو به آن متصل شوند . ماجول وسط در حالت اکسس پوینت باشد و TCPSERVER . آیا ماجول اول می تواند هم TCP SErver باشد و هم Client ؟
اگر به همه سوالها جواب بدهید خیلی بزرگواری کردید .
متشکرم
معمولا آنتن های esp ها pcb هستن مگر این که سوکت IPX داشته باشن. آنتن هایی که نصب می کنی روی آمپلیفایر باید SMA باشن. بنابراین باید یه تبدیل این وسط استفاده کنی اگه میخوای esp رو تقویت کنی
در مورد سوال دومت بله ماژول دوم میتونه به عنوانTCPSERVER کار کنه :https://codebender.cc/example/ESP826...#TCPServer.ino
ولی این که یه ماژول بتونه هم سرور باشه هم کلاینت خودم تست نکردم ولی فکر می کنم با تغییر مد کاری بتونه بعنی باید تو کد نویسی بهش بگی مدت رو عوض کن.
این لینک رو بخونی متوجه میشی :
How to Make Two ESP8266 Talk with each other | Random Nerd Tutorials
سلام وقتتون بخیر باشه انشاالله می خواستم بدونم چطوری می تونم این ماژول رو وصل کنم؟ وکتابخانه داره؟
از این فایل های چینی چیزی متوجه نشدم.
کسی تونسته راهش بندازه?
میشه مثل این sdk نصب کرد(https://www.youtube.com/watch?v=9QZkCQSHnko) و telnet وباقی چیزها رو ازش استفاده کرد؟
ممنون