سلام
به لینک زیر مراجعه کن
http://forum.arduino.ir/8/21/144.html
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
به لینک زیر مراجعه کن
http://forum.arduino.ir/8/21/144.html
تو صفحه اول که برای راه اندازی ماژولnrf24l01 با اردینو گذاشتید به همون کد راه اندازی باید کد اضافه کنم برای همون انتقال سیگنال معادون قرمز؟
ولی از انجا که با همون کد که برای راه اندازی ماژول nrf24l01 بعنوان فرستنده و گیرنده گذاشتید مگه با ورودی دادن صفر و یک کار انتقال دیتا انجام نمیشه؟
سلام دوستان و اساتید
یه سوال داشتم
فرض کنید که یک کوادکوپتر داریم با رادیو کنترل دست ساز!
در فرستنده و گیرنده از Nrf24l01+ استفاده شده
حالا میخوام یه برنامه براش بنویسم که وقتی سیگنال فرستنده و گیرنده قطع شد سرعت موتورها پله پله کم بشه (تراتل) ! (این سوال وقتی برام پیش اومد که گفتم موقع پرواز کواد اگه سیگنال فرستنده و گیرنده قطع بشه کود فرار میکنه خخخخ )
اگه میشه کمکم کنید ممنون.
با سلام میشه این قسمت بیشتر توضیح بدین که بعد که مدار فرستنده و گیرنده با اردینو و ماژول+nRF24L01 بستیم و کد هم بارگذاری کردیم تبادل اطلاعات فقط از کنسول سریال مونیتور آردوینو قابل انتقال هست ایا ورودی و خروجی تو پایه های اردینو نمیشه تعریف کرد یا ایجاد کرد برای انتقال دیتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ..اگر از سریال بخوای استفاده کنی..
کد PHP:
#include <SoftwareSerial.h>
SoftwareSerial box(4 , 5); // 4 = RX ... 5 = TX
void setup() {
// put your setup code here, to run once:
Serial.begin(9600); /// to pc serial
box.begin(9600); // New serial software pin
}
void loop() {
// put your main code here, to run repeatedly:
Serial.print (" Connecting to Serial PC");
box.print ("Connecting to new Serial Software");
}
کد PHP:
#include <SPI.h>
#include <SoftwareSerial.h>
#include "SerialLib.h"
SoftwareSerial nrf(4, 5);
// the setup function runs once when you press reset or power the board
void setup() {
Serial.begin(9600);
nrf.begin(9600);
}
// the loop function runs over and over again until power down or reset
void loop() {
if (nrf.available())
{
char str = nrf.read();
// str ready for send to nrf24l01
}
}
ممنون از راهنماییتان فقط ببخشیدا من خیلی زیاد تو امر کد نویسی وارد نیستم میخاستم راهنمایی کنید این کد که برام زحمتشو کشیدید میشه تو ادامه همون کد صفحه اول که برای راه اندازی ماژول nrf24l01 و اردینو قرار داد؟و دوم اینکه پایه 4 و 5 که برای دریافت و خروج تعریف کردید برای هر دو برد یکسانه و یا باید برای برد دیگه جای این دو شماره عوض کنیم تو تعریف کد ؟ و سوم اینکه منظور شما از سریال اینه که میتونم دیتای که از ماژول معادن قرمز درمیاد وارد این پایه ها کنم و در فاصله دورتر همین دیتا دریافت و به ماژول فرستنده معادون قرمز انتقال بدم؟ واقعا ممنون که راهنمایی میکنید :o
ممنون میشم راهنمایی کنید که من میخام با خرید دو برد اردینو و دو ماژول nrf24l01+pa+lna و دو ماژول فرستنده و گیرنده معادون قرمز در واقع ,سیگنال معادون قرمز مثلا کنترل رسیور از یه نقطه به نقطه دیگر (در حد برد ماژول) انتقال بدم فقط تو کد موندم اقا میثم تا حدودی برام کمک کرد ولی انچییزی که میخام هنوز نشده ممنون میشم بهم راهنمایی کنید کد برنامه رو مچکرم
:o
ممنون میثم جان دمت گرم
سلام
به این لینک سری بزن تا...
http://forum.arduino.ir/4/14/3183.html#post15950
با سلام.
ببخشيد اين ماژول هر اطلاعاتي رو ميتونه انتقال بده؟
مثلا يك حسگر دما بهش وصل كينم و بگيم دما رو به گيرنده ي خودت انتقال بده؟
چه محدوديت هايي داره؟
با تشكر
سلام .چطوری این ماژول را رمز گذاری کنم که با ماژول های اطراف تداخل نداشته باشه؟فرض کنید میخوام با چند جفت در یک محل چند رله را خاموش و روشن کنم
سلام
من میخوام یه شبکه محلی شامل حداقل چهارتا nrf بسازم.
مشکلی که هست اینه که فقط از یکی از پایپ لاین های nrf ها میتونم استفاده کنم و فقط تونستم دوتا nrf را اونم فقط با پایپ لاین شماره1 ارتباط بدم.
لطفا راهنماییم کنید.
لطفا اگه کد برای ارتباط سه یا چهار nrf دارید در اختار منم بذارید
سلام دوستان. من اولین ارسالمه داخل سایت شما و بسیار برام جواب سوالم مهمه. انشالله که جوابمو بگیرم.
من می خوام یک برد ادروینو uno تهیه و یک ماژول بیسیم nrf بهش وصل کنم. حالا چطور ارتباط بیسیم با گوشی اندرویدی برقرار کنم؟ اصلا این امکانو داره؟
من برنامه نویسی اندرویدو بلدم و میخوام برنامشو بنویسم.
اگر ماژول دیگه ای برای برقراری ارتباط با گوشی وجود داره هم بهم بگید.
با تشکر.
خب داخل همین فروم اموزش اینکه یک گوشیو به برد توسعه Air640S با هسته وایفای ESP8266 و آنتن PCB وصل کنیم وجود داره.
یک سوال دیگه دارم اینه که دو برد برد توسعه Air640S را میتوان به صورت وایرلس بهم وصل کرد؟
و برای هوشمند سازی در کل این برد ها خوبن یا کلا برم سراغ برد های دیگه؟
سلام
من دوتا از فروشگاه خریدم رادیو کنترل درست کردم اول کار میکرد ولی الان کار نمیکنه !
چجوری باید بفهمم ماژول سالمه یا سوخته ؟؟ یاکدومش سوخت ؟؟
سلام خسته نباشید من کتابخانه RF24 از سایت Github.Com زدم تو نرم افزار اردینیو. میخاستم یه راهنمایی کنی من برنامه تست Hello World که برای راه اندازی با همون کتابخانه که زدم با دو ماژول NRF24L01P دو چیپ ،اصلی، نروژی بدون انتن خوب کار میکنه ولی تو قسمت فرستنده ماژول NRF24L01+PA+LNA انتن دار جای یکی از اینماژول NRF24L01P دو چیپ ،اصلی، نروژی بدون انتن میذارم برنامه کار نمیکنه بعد دوباره هیمن ماژول انتن دارتو قسمت گیرنده میذارم برنامه کار میکنه ایا برای ماژول NRF24L01+PA+LNA انتن دار باید کتابخانه جدا بزنم ؟ ایا کار کرد ماژول nrf2401 با Nrf2401+ که از سایت افتاب رایانه تهیه کردم فرق داره؟
ماژول NRF24L01+PA+LNA - فرستنده و گيرنده راديويي با برد 1 کیلومتر این همون ماژول انتن دار
ماژول NRF24L01P دو چیپ ،اصلی، نروژی با برد 1000 متر و این هم ماژول بدون انتن دار
این کد فرستنده هست
کد:
#include <SPI.h>
#include <nRF24L01.h>
#include <RF24.h>
RF24 radio(7, 8);
const byte rxAddr[6] = "00001";
void setup()
{
radio.begin();
radio.setRetries(15, 15);
radio.openWritingPipe(rxAddr);
radio.stopListening();
}
void loop()
{
const char text[] = "Hello World";
radio.write(&text, sizeof(text));
delay(1000);
}
اینم کد گیرنده
کد:
#include <SPI.h>
#include <nRF24L01.h>
#include <RF24.h>
RF24 radio(7, 8);
const byte rxAddr[6] = "00001";
void setup()
{
while (!Serial);
Serial.begin(9600);
radio.begin();
radio.openReadingPipe(0, rxAddr);
radio.startListening();
}
void loop()
{
if (radio.available())
{
char text[32] = {0};
radio.read(&text, sizeof(text));
Serial.println(text);
}
}
سلام دوستان
یه سوال داشتم
در این ماژول میشه یک گیرنده و 20 فرستنده داشت؟
به طور مثال روی 20 کانال مختلف داده ها ارسال بشن و فقط یک گیرنده اون 20 کانال رو دریافت کنه؟
اگر شدنی هست لطفا با مثال راهنماییم کنید
متشکرم
شما در متن نوشتید پایه ceبه 8 و پایه csnبه 7 متصل شود ولی در برنامه عکس این را نوشتید یعنی نوشتید
7=ceو csn=8
کدام درست .البته بنظر من برنامه درست و متن بالا اشتباه است
سلام خدمت دوستان
اگر کسی از نحوه صحیح تنظیم رجسترهای nrf24l01+ برای ارتباط با ارسال ack به فرستنده اطلاعی داره محبت کنه جواب بده؟
اطلاعاتم به گیرنده میرسه ولی تصدیقACK دریافت نمیکنم. با تمام رجیسترهایی که مربوط به فعال سازی ack هستن کار کردم ولی جوب نگرفتم...:(
سلام دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه من از افتاب رایانه ماژول ماژول NRF24L01+PA+LNA - برد 1 کیلومتر و ماژول NRF24L01P دو چیپ ،اصلی، نروژی با برد 1000 متر گرفتم برای راه اندازی این دو برد از مثال "Hello World" لینکشم میذارم براتون استفاده کردم و کاملا سیم بندی درسته فقط این نتایج برام حاصل شد وقتی NRF24L01+PA+LNA فرستنده میکنم و ماژول NRF24L01P دو چیپ ،اصلی، نروژی گیرنده کار نمیکه !! وقتی جای این دو تارو عوض میکنم کاملا درست کار میکنه مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصولا هر دو ماژول هم در مد فرستنده و گیرنده کار کنن ولی ماژول NRF24L01+PA+LNA در مد فرستنده کار نمیکنه!!!!!!!!
http://howtomechatronics.com/tutorials/arduino/arduino-wireless-communication-nrf24l01-tutorial/
اینم اینک همون مثالی که تست میکنم "Hello World"
لطفا بگید مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
فایل پیوست 3892
و از سریال مونیتور جزئیات دو ماژول تو عکس براتون چاپ کردم
سلام میشه 22 تا آردوینو nano رو به عنوان فرستنده و یک uno به عنوان گیرنده تنظیم کرد و کار کنه؟؟ nano ها فقط یک رشته 4 حرفی رو قراره هر ثانیه ارسال کنن... آیا جواب میده ؟
سلام دوستان
من می خواستم با یه فرستنده گیرنده بیسیم صدا رو به فاصله حدود 300 متری منتقل کنم(محیط خانه تقریبا) ، البته کیفیت صدا خیلی برام مهم نیست. بهترین گزینه برایه ارسال صوت تو این فاصله از نظر شما چی هست؟و برای میکروفون از چه ماژولی استفاده کنم؟
سلام ، وقتتون بخیر
میشه 2 تا +nrf24l01 رو به یک آردوینو متصل کرد ؟