سلام.
ببخشید من میخواستم دور موتور رو با این ماژولا از راه دور تغیر بدم اما هرچی کد صفحه اول تایپیکو تغیر میدم حتی نمیتونم یه led خاموش روشن کنم. امکانش هست یه راهنمایی بکنید.ممنون میشم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
ببخشید من میخواستم دور موتور رو با این ماژولا از راه دور تغیر بدم اما هرچی کد صفحه اول تایپیکو تغیر میدم حتی نمیتونم یه led خاموش روشن کنم. امکانش هست یه راهنمایی بکنید.ممنون میشم
سلام
طبق کد صفحه اول شما هر چیزی که توی کنسول سمت فرستنده می نویسید باید سمت گیرنده دریافتش کنید
تا این مرحله پیش رفتید ؟
در واقع این روش تست ماژول شماست
ممنون.درست شدش
با سلام
حدوا دو هفته پیش دو ماژول nrf ساده(چهار تومنی) از فروشگاه تهیه کردم.راه اندازیشون کردم منتها تنها در صورتی کار میکنند که دستم رو روی ماژولها بگیرم. در غیر اینصورت اطلاعاتی رد و بدل نمیشه.
مشکل ماژولها چیه؟
با سلام و تشکر از وقتی که اختصاص میدین
اتصالا رو طبق عکس زیر انجام میدم
http://s6.picofile.com/file/8251838418/hfthg.jpg
عکس مدار
http://s6.picofile.com/file/82518376...234436_HDR.jpg
برنامه مدار
کد:#include <SPI.h>
#include "nRF24L01.h"
#include "RF24.h"
RF24 radio(10,9);
const uint64_t pipe = 0xE8E8F0F0E1LL;
uint16_t data[1] ; //[ 700 900 ]
const uint8_t buffer_size = sizeof(data);
void setup(void)
{
radio.begin();
Serial.begin(57600);
radio.openWritingPipe(pipe);
radio.printDetails();
}
void loop(void)
{
data[0]= analogRead(A0);
bool ok = radio.write( data, buffer_size );
delay(100);
if(ok)
{
Serial.println("ok");
Serial.println(data[0]);
}
else
Serial.println("Failed ... ");
}
سلام برای ارسال اطلاعات باید از کامپیوتر استفاده کنیم چجوری هستش؟
سلام خیر
باید از یه میکروکنترلر استفاده بفرمایید
مانند آردوینو آردوینو Uno
باید این میکرو ها رو کد نویسی کنید و دیتایی که مطلوبتون هست رو باهاشون ارسال کنید.
آموزش راه اندازی با آردوینو صفحات اول همین تاپیک هست.
دوستان سلام
این ماژول بالاخره منو دیوونه میکنه!
هف هش تا از این ماژولا رو با کتابخونه های مختلف و برنامه های مختلف تست کردم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم.
برنامه مدار
[/QUOTE]کد:#include <SPI.h>
#include "nRF24L01.h"
#include "RF24.h"
RF24 radio(10,9);
const uint64_t pipe = 0xE8E8F0F0E1LL;
uint16_t data[1] ; //[ 700 900 ]
const uint8_t buffer_size = sizeof(data);
void setup(void)
{
radio.begin();
Serial.begin(57600);
radio.openWritingPipe(pipe);
radio.printDetails();
}
void loop(void)
{
data[0]= analogRead(A0);
bool ok = radio.write( data, buffer_size );
delay(100);
if(ok)
{
Serial.println("ok");
Serial.println(data[0]);
}
else
Serial.println("Failed ... ");
}
وقتی پایه ی مربوط به CSN رو به هیچ جا وصل نمیکنم در سریال مانیتور ok رو دریافت میکنم!
وقتی پایه ی مربوط به CSN رو به هیچ جا وصل نمیکنم در سریال مانیتور ok رو دریافت میکنم![/QUOTE]
این آموزش رو هم مطالعه کن
کامل و دقیقه
راه اندازی ماژول nRF24L01 آردوینو - دیجی*اسپارک
ممنون از همه ی شما دوستان
خدا رو شکر راه اندازی شد
1-برای راه اندازی ماژول ابتدا کتابخانه ای که در زیر لینکش رو گذاشتم دانلود و آن را داخل پوشه ای قرار دهیدو
2-سپس برنامه های زیر را که مربوط به فرستنده و گیرنده می باشند در همان پوشه ای که کتابخانه قرار دارد ایجاد کنید.
3-کدها را آپلود و از برنامه لذت ببرید.
نکات:
1-استفاده از خازن 10 میکرویی و موازی آن خازن 104 در تغذیه ی ماژول
2-تغذیه ی ماژول حتما 3.3 ولت باشد.
3-از اتصالات صحیح(خصوصا ce و csn) مطمئن شوید.
برنامه فرستنده
برنامه گیرندهکد:
#include <SPI.h>
#include "nRF24L01.h"
#include "RF24.h"
RF24 radio(7, 8);
const byte address[6] = "00001";
void setup() {
Serial.begin(57600);
radio.begin();
radio.setAutoAck(1);
radio.setRetries(15, 15);
radio.openWritingPipe(address);
}
void loop(void) {
int joyStick[2];
joyStick[0] = analogRead(A0);
joyStick[1] = analogRead(A1);
joyStick[0] = map(joyStick[0] , 0, 1023, 0, 180);
radio.write(joyStick, sizeof(joyStick));
}
دانلود کتابخانهکد:
#include <SPI.h>
#include "nRF24L01.h"
#include "RF24.h"
RF24 radio(7, 8);
const byte address[6] = "00001";
void setup() {
Serial.begin(57600);
radio.begin();
radio.setAutoAck(1);
radio.setRetries(15, 15);
radio.openReadingPipe(1, address);
radio.startListening();
}
void loop(void) {
if (radio.available())
{
int joyStick[2];
radio.read(joyStick, sizeof(joyStick));
Serial.println(joyStick[0]);
}
}
http://www.cascologix.com/uploads/1/...37255_orig.jpg حتما به این مراجه کنید کمکتون می کنه
ماژول nrf24l01p دو چیپ ،اصلی، نروژی با برد 1000 متر
سلام
طبق دیتاشیت های موجود کار با این مدل و مدل ساده ی single-chip کاملا مشابه هست و پین ها دقیقا مشابه متصل میشن. طبق توضیحات لینک ماژول انتقال بیسیم اطلاعات +nrf24l01 ( فرکانس 2.4g ) + آنتن برنامه و مدار پیوست شده کار میکرد اما هنگام ارسال دیتا ها ناقص ارسال میشد، اما اشکال اصلی برد مسافت این ماژول هست که طبق لینک و دیتاشیت میبایست 1000 متر جواب بده در صورتی که من حتی کمتر از 10 متر از این ماژول جواب گرفتم. لازم به ذکر هست نوع معمولی به مراتب برد بهتری داشت اما این ماژول با وجود تقویت کننده و قیمت بیشتر (نروژی بودن) برد بسیار ضعیفی داره.
ممنون میشم اگه کسی جواب و راه حلی ارائه بده.
لینک رائه شده توسط خود وبسایت آفتاب رایانه : http://forum.arduino.ir/8/21/144.html#post284
لینک فروشگاه : ماژول NRF24L01P دو چیپ ،اصلی، نروژی با برد 1000 متر
سلام اساتید محترم من دو تا از این ماژول به همراه آردوینو نانو رو تهیه کردم
میخوام یک فرستنده گیرنده درست کنم که پایه های ورودی فرسنده رو که یک می کنیم گیرنده یک شود
اگر همزمان هم اتفاق بیوفتند باز هم عمل کند
اگر فاصله زیاد بشه و برد جواب نده در فرستنده چراغی روشن بشه
ممنون میشوم زود تر برنامه هاشو برام بزارید
دوست عزیز اینجا کسی زمانشو نداره بتونه کد بنویسه
شما کدتون رو بنویسید اگر به مشکلی برخورد کردید بیاید مشکلتون رو حل کنید.
اینم آموزش راه اندازی NRF
Wireless Remote Using 2.4 Ghz NRF24L01 : Simple Tutorial Using of NRF24L01 & Arduino
سلام آیا میشه از این ماژول برای ارسال اطلاعات مثلا برای پرینتر های سیمی یو اس بی استفاده کرد که به صورت بی سی راه اندازی کرد؟ منظور اینکه بشه پرینتر سی می رو به وایرلس تبدیل کرد؟
سلام
شدنش میشه اما موضوعی که هست اینه که باید سمت فرستندت و سمت پرینترت رو کد نویسی کنی.
سمت فرستندت که اون دیتایی که قراره ارسال بشه خب ارسال میشه بدون هیچ مشکلی.
اما سمت گیرندت وقتی دیتا رو دریافت کرد باید دیتا به دیتای قابل فهم برای پرینتر تبدیل بشه که با کد نویسی این کار شدنیه.
لگر بخوای با NRF کار کنی نه باید حتما یه پردازنده در کنار خودش داشته باشه تا بهش بگه چیکار کنه و چیکار نکنه.
اما یه بخواب با یه ماژول این کار رو انجام بدی میتونی از ماژول های esp8266 استفاده کنی.
جستجو - esp8266
این ماژول ها وایفای هستن و شما میتونید ببریدشون تو مد AP و بهشون وصل شید و از طریق وب یا گوشی همراهتون براش کامند بفرستید. و اون سمت این ماژول به پرینتر وصل بشه . داده رو دریافت کنه و تبدیل کنه و بفرسته برای پرینتر
من خودم از این برد وایفای WeMos D1 Mini NodeMcu Lua دارای هسته ESP8266EX استفاده می کنم
هم سرعت آپلودش بالاست هم با USB راحت و مستقیم پروگرام میشه
esp 07 و esp 12f امتحان خودش پس داده.چیز خوبیه
ببخشید من کامل متوجه نشدم کد های String Receive_Address = "clie1";
String Send_Address = "clie2"; تو یه برد همینو کمپایل میکنیم و تو برد دیگه جاشون عوض میکنیم کامپایل میکنیم؟
دومکین سوالم اینه که ما با این کد و برد اردینو و ماژول nrf24l01 راه اندازی کردیم میتونیم خروجی ماژول گیرنده معادون قرمز به پایه rx اردینو بدیم و سیگنال معادون وارد شده به این پایه انطرف دورتر با گیرنده دریافت وخروجیشو به ماژول فرستنده معادون قرمز انتقال بدیم برای این کار باد در کد برنامه نویسی تغیراتیی بدم یا ورودی به پایه rx بدیم عمل خواهد کرد؟
درواقع من میخام سیگنال که از کنترل مثلا رسیورم توسط ماژول گیرنده معادون قرمز دریافت و به وسیله برد اردینو و nrf24l01 چند صد متر انطرفتر ارسال کنم و دوباره با همان برد و گیرنده دریافت و بعد اشکار سازی به خود رسیور تحویل دهم لطفا راهنمایی کنید ممنونم