- 

در خواست معرفی ماژول بلوتوث جهت ارتباط دادن هدست سیمی به موبایل در خواست معرفی ماژول بلوتوث جهت ارتباط دادن هدست سیمی به موبایل

با سلام
 بنده می*خواستم هدست سیمی موبایلم را بصورت بلوتوث به آن وصل کنم چون از موبایل به عنوان رهیاب جهت رسیدن به مردم استفاده می*کنم یا آنان به من که در حال رانندگی هستم زنگ می*زنند و برداشتن موبایل و صحبت با آن*ها در هنگام رانندگی و شلوغی و تقاطع*ها و امکان رد کردن مسیر بسیار زیاد و مشکل زاست،
 علاوه بر اینکه امکان دیدن پلیس و جریمه شدن نیز وجود دارد.
 حال می*خواستم یک ماژول معرفی کنید که هدست سیمی موبایل را به آن وصل کنم و از طریق آن یک ارتباط دوطرفه با موبایل در هنگام گفتگو داشته باشم. اگر چنین ماژولی را سراغ دارید چه از نوع ساده و چه از نوع استریو و با کیفیت، یا با امکاناتی دیگر مثل پخش فایل*های موجود بر روی usb یا کارت*های حافظه و ورودی*های aux و  آمپلی فایر، ممنون  می*شوم معرفی کنید.
 در سایت «ماژول بلوتوث صوتی ورژن چهار استریو csr8630 krc-86b دارای جک میکروفون و هدفون» را دیدم آیا این ماژول ارتباط دو طرفه بر قرار می*کند یا خیر ؟
 اما ظاهراً مشکل این ماژول این است که میکروفن و اسپیکر موبایل بر روی یک جک قرار دارد و جداگانه نیست.

کلمات کلیدی این موضوع