نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به این پست از 20 چه نمره ای میدهید؟

رأی دهندگان
44. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 20

24 54.55%
  • 15تا 20

13 29.55%
  • 10تا15

3 6.82%
  • زیر10 مردود

4 9.09%
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 59
Like Tree25 لایک

موضوع: راهنمای ساخت پرینتر 3 بعدی مدل Prusa I3

Hybrid View

Junior Member
    با سلام و تشکر از راهنمایی جنابعالی
    دقیقا حدستون درست بود که نشان دهنده تبهر شما در این زمینه میباشد من الگوی پرینتر خودمو از همین دستگاه گرفتم از لحاظ ساخت بدنه مشکلی ندارم
    کلیه قطعات مربوطه را گرفتم فقط برای محور z به علت گران بودن لید اکسرو موندم از پیچ m8 استیل استفاده کنم ( البته می خوام موتورو برعکس پرینتر نمونه بالای دستگاه تعبیه کنم به نظرم اینجوری فشار کمتری به موتور
    میاد و راحتتر میتونه کار کنه )یا از تسمه و پولی همانند محور های y دستگاه لیزر
    و همچنین من اطلاعات کمی در مورد برنامه نویسی در سایتها پیدا کردم اگه میشه برنامه ای که بشه این پرینتر رو راه انداخت رو سراغ دارید در صورت نبود زحمت برای ایمیل زیر ارسال کنید
    tablosaz.jahani@yahoo.com
    انشاء اله به کمک دوستان عزیزی مثل جنابعالی بتونم پرینترو بسازم ........
    لایک کردن

Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.j نمایش پست ها
    با سلام و تشکر از راهنمایی جنابعالی
    دقیقا حدستون درست بود که نشان دهنده تبهر شما در این زمینه میباشد من الگوی پرینتر خودمو از همین دستگاه گرفتم از لحاظ ساخت بدنه مشکلی ندارم
    کلیه قطعات مربوطه را گرفتم فقط برای محور z به علت گران بودن لید اکسرو موندم از پیچ m8 استیل استفاده کنم ( البته می خوام موتورو برعکس پرینتر نمونه بالای دستگاه تعبیه کنم به نظرم اینجوری فشار کمتری به موتور
    میاد و راحتتر میتونه کار کنه )یا از تسمه و پولی همانند محور های y دستگاه لیزر
    و همچنین من اطلاعات کمی در مورد برنامه نویسی در سایتها پیدا کردم اگه میشه برنامه ای که بشه این پرینتر رو راه انداخت رو سراغ دارید در صورت نبود زحمت برای ایمیل زیر ارسال کنید
    tablosaz.jahani@yahoo.com
    انشاء اله به کمک دوستان عزیزی مثل جنابعالی بتونم پرینترو بسازم ........
    سلام
    برای محور z میتونید از پیچ m8 معمولی استفاده کنید
    ما دوتا پرینتر ساختیم که محور z دوتا موتور داره و برای هر دو از پیچ m8 معمولی غیر استیل استفاده کردیم به مشکلی هم بر نخوردیم
    بهترین سیستم حرکت برای پرینتر ریل و واگن اما طراحی و تنظیم رو سخت تر میکنه
    اما تسمه و پولی و بالبرینگ هم برای این پرینترها جوابگو و کاملا بی نقص کار میکنه با توجه به اینکه قبل از هر پرینت تنظیمات تراز بودن و حرکت چک بشه
    اما برای محور z صرقا از ریل و واگن یا پیچ استفاده کنید
    (ما از ترکیب فریم ویر Marlin و نرم افزار RepetierHost و اسلایسر Slice3r استفاده کردیم)
    لینک ها رو هم همینجا میزارم که بقیه هم استفاده کنن :

لینک های مربوط به فریم ویر :

http://reprap.org/wiki/Marlin

http://reprap.org/wiki/List_of_Firmware

https://github.com/MarlinFirmware/Marlin

Marlin firmware user guide for beginners | Solid Utopia

10.7 Firmware Installation - Reprap Prusa Mendel Computer Setup - SPRINTER / MARLIN | Next Day Reprap

لینک های مربوط به نرم افزار :

- Repetier Software

https://github.com/kliment/Printrun

http://reprap.org/wiki/Printrun

Printrun: Pure Python 3d printing host software
    لایک کردن

Junior Member
    سلام آقای رضا صادقی
    من پرینتر رو ساختم همه قسمت هایش کار میکنه
    فقط دو مشکل وجود داره
    1- دمای هیت بد از 47 درجه بالا نمیره در حالی که سنسور دما سالم و وقتی از هیت بد جدا میکنم دما در ال سی دی کاهش میابد
    2-اکسترودر فیلامت را تزریق نمیکنه در حالی که موتور اکسترودر رو با درایور x امتحان کردم کار میکنه و سیم کشی آن درسته
    لطفا اگه میشه شما که پرینتر سه بعدی رو ساختید یک کپی از قسمت configurator نرم افزار آردینو تون در این قسمت بگذارید تا من از روی آن configurator پرینتر رو اصلاح کنم ( مخصوصا قسمت تنظیمات اکسترودر و هیت بد)
    در ضمن من از نرم افزار Repetier-Firmware configuration tool for version 0.92.9 versionو اسلایسر Slice3r استفاده کردم
    با تشکر از راهنمایتون که تا اینجا به من کمک کردید.

Member

Talking

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.j نمایش پست ها
    سلام آقای رضا صادقی
    من پرینتر رو ساختم همه قسمت هایش کار میکنه
    فقط دو مشکل وجود داره
    1- دمای هیت بد از 47 درجه بالا نمیره در حالی که سنسور دما سالم و وقتی از هیت بد جدا میکنم دما در ال سی دی کاهش میابد
    2-اکسترودر فیلامت را تزریق نمیکنه در حالی که موتور اکسترودر رو با درایور x امتحان کردم کار میکنه و سیم کشی آن درسته
    لطفا اگه میشه شما که پرینتر سه بعدی رو ساختید یک کپی از قسمت configurator نرم افزار آردینو تون در این قسمت بگذارید تا من از روی آن configurator پرینتر رو اصلاح کنم ( مخصوصا قسمت تنظیمات اکسترودر و هیت بد)
    در ضمن من از نرم افزار Repetier-Firmware configuration tool for version 0.92.9 versionو اسلایسر Slice3r استفاده کردم
    با تشکر از راهنمایتون که تا اینجا به من کمک کردید.

با سلام.
    فریمور دانلود شده را باز کنید.
    در فایل configuration.h مقدار sensor typeرا برابر یک کنید و max temp را هم از 42 به 115 تغییر دهید.
    از پرینت خود لذت ببرید.

کلمات کلیدی این موضوع