کسی هست که از این دوربین استفاده کرده باشه و بتونه نمونه عکسی که گرفته را بگذاره؟من می خوام ببینم در عمل کیفیتش چجوریه
خیلی ممنون
کسی هست که از این دوربین استفاده کرده باشه و بتونه نمونه عکسی که گرفته را بگذاره؟من می خوام ببینم در عمل کیفیتش چجوریه
خیلی ممنون
سلام
چرا هیچ کی نمیگه چکار باید کرد من 5تا قلم لوازم سفارش دادم سه تاش خرابه.یکیش این دوربینه.یعنی چی؟؟؟!!!! متاسفانه سایت هم پشتیبانی درستی نداره.به هرکی زنگ زدم میگه تو سایت ثبت کنید مدیر محترم یک مسئول فنی برا فروشگاه تون بزارید خیلی بهتره تا به فکر تخفیف و ارسال رایگان باشید !!!متاسفانه کیفیت کارتون و مشتری مداریتون فوق العاده پایینه
من قبلا هم ازتون خرید کرده بودم اینطور اذیت نشده بودم.از دوستا شنیده بودم ولی تا امروز باور نمیکردم تا بهم قابت شد.(به یکی از دوستا دیسکاوری فروختن بدون ماژول شتابسنج!!!؟؟؟؟////)
دوربین با این برنامه باید کار کنه.چیپست تون هم همونه ولی متاسفانه تو هیچ باودریتی کار نمیکنه.
ftp://192.155.89.131/Modules/IM13051...ports_JPEG.zip
خواهشا تو اینجا جواب بدید.......
دوست عزیز قبول کنید که وقتی شما یک قطعه رو خریداری می کنید لگر نتونید باهاش کار کنید لازم میشه که یا پین مپ یا سیم ینید یاکد / نرم افزار به اشتراک گذاشته بشه .
وبهترا ز انجمن هم جایی برای این کار وجود نخواهد داشت.
قدم به قدم مشکل حل خواهد شد.
در صورتی هم که جواب نگیرید و تصور داشته باشید که قطعه خرابه 48 ساعت تایم دارید تا قطعه رو مرجوع کنید.
در کل قدم اول ممکنه سیم بندیتون مناسب نبوده باشه . پین مپ ماژول به شکل زیر هست :
و اگر با مبدل usb به ttl وصل می کنید باید سیم بندیتون به صورت زیر باشه :
طبق اطلاعاتی که تو سایت رفرنس اشاره کرده باد ریت ارتباط با این ماژول 115200 هست.
مبدل دوربین gnd gnd 5v 5v tx rx rx tx
حالا شما میتونید با کنسول سریال بهش وصل بشید (با انتخاب پورت کام )
راه حل دیگه اینه که با نرم افزار مخصوص خودش بهش وصل بشید.
شما تا این قسمت رو مطابق چیزهایی که من گفتم پیش رفتید؟
چرا با این برنامه کار نمیکنه
ftp://192.155.89.131/Modules/IM13051...ports_JPEG.zip
با نرم افزار این لینک هم تست بگیرید:
http://forum.arduino.ir/8/21/2509.html#post13138
سلام.اونا اون چیزایی که گفتید خیلی ابتدایی هست تمامشون رو رعایت کردم بهرحال ممنون مشکل از برد بود ولی یکروز وقتمو گرفت تا فهمیدم مسئولان فروشگاه دقت بکنن.عکس رو بالا گذاشتم.دوتا مقاومت smd باید در محل r17,r18 قرار بدید مقدارش مهم نیست من 100 اهم گذاشتم.چون ماژول ttl هست باید خروجی های ایسی مکس روی برد دوربین او به ورودیش وصل کنید در ضمن حواستون هم باشه که 3.3ولت بیشتر ندید.
درضمن یک برد دتکتور مایکرو ویو هم برام فرستادید که ترانزیستور خروجی نداره اونم کار نمیکنه....میشه محبت بکنید بگید شمارش چیه مثل خودش یا مشابه ش بزارم صرف مرجوع کردن نمیکنه.ممنون
سلام سورس کدی دارید که حالت کنتابخونه باشه و بشه برای میکروکنترلر نه اردینو باهاش کار کرد.مثلا یک کتابخونه که تنظیمات سریال رو حالت فانکشن بهش بدی خیلی عالی میشه.در ضمن خیلی خوب شد که استراکچر eeprom داخلی ماژول هم قرار دادید.اگه مشکلش به روش بالا حل نمیشد گزینه بعدی عوض کردن اطلاعات روی eeprom بود که خوب باید ساختارشو میدونستم که شما قرار دادید
سلام، ممنون با مقاوت درست شد ویا با اتصال کوتاه.
در ضمن بودریت هم روی 115200 بگذارید.