سلام

بابت توضیحات مفیدت ازت ممنونم
البته کم کم ناامید شده بودم و یکم زبان اصلی گشتم و نهایتا سفارشمو ثبت کردم و mk8 رو هم خریدم ( البته چاره ای هم نبود چون جایی که من هستم دسترسی به پرینتر سه بعدی ندارم و این بی دردسر تر بودش و بعدا خودم یکی بهتر سعی میکنم بسازم )

منبع تغذیه هم 12 ولت 15 آمپر انتخاب کردم ولی بگمونم کم باشه ( متاسفانه اینجاش کار خرابی شدش ! )
شیشه نتونستم تهیه کنم ولی با پرسو جو های من فعلا یچیز جایگزین پیدا کردم که باید امتحان کنم ببینم جواب میده یا نه که بعد خبرشو اینجا میزارم
ترمیستور یدک سفارش دادم و ماده مصرفی هم برای تست همون pla تهیه کردم ( شانسکی تحقیق کردن من با نظر شما نتیجش یکی بود و جای شکر داره )
موتورام 42bygh403bb هستن که 2.4 ولت - 1.65 آمپر - 1.8 درجه و گشتاورشم 3.5 کیلوگرم هستش . البته من با 12 راه اندازیش کردم و درایورمم a4988 هستش که هیتسینک گذاشتم براش و تست هم کردم بدون هیچ مشکلی بازوهای دستگاه ( با برد و شیلد سی ان سی آردوینو ) کار میکردن .

حالا قراره یکم با بورد پرینتر سه بعدی کلنجار برم ببینم چی ازش دستگیرم میشه و خوشحال میشم درصورتیکه دراون مورد اطلاعات دارید کمکم کنید .
البته مرلینو دانلود کردم و یه نگاهی بهش انداختم ولی خب قسمت های مبهم زیاد توی ذهنم هستش . راستی در مورد جای موتور گمون نمیکنم مشکلی ایجاد بشه چون گشتم و دیدم در صورت بر عکس بودن جهت گردش میشه از توی برنامه جهت رو اینورس کرد یا نهایتا فوقش موتور رو برعکس میکنم چون هیچ مشکلی از این بابت نداره و همچیز توی شاسی پیش بینی شده .

یه سوال اساسی دیگه : با فریمور مرلین از چه برنامه ای توی کامپیوتر باید برای کنترل دستگاه استفاده کنیم !!!!! ( امیدوارم سوالم خیلی پرت نباشه )
چون هنوز نفهمیدم کدوم برنامه ها با این فریمور سازگار هستن ( حالا منتظرم قطعاتی که سفارش دادم برسه تا برم سراغ نصبشون و راه اندازی بورد پرینتر تا ببینیم خدا چی میخواد .