4 لایک
-
با سلام
اگه اخیرا سفارش دادین با فروشگاه تماس بگیرید شاید پس بگیرن منبع تغذیه رو . و توصیه من 30 امپر هست اما اگه نتونستید به هر دلیلی ، 25 امپر هم جواب میده .
طبق تصاویر ظاهرا شما قطعات پرینت شده دارید . پس سوال من این هست که ایا توش قطعات اکسترودر نیست ؟ اگه باشه میتونید از اون استفاده کنید .
البته ماده هم اگه abs می گرفتید مشکل پیش نمی اومد اما در کل pla بهتره . کیفیت پرینت بهتر و دردسر پرینت کمتر و سختی بیشتر و بوی بهتر از مزایاش هستن و نقطه ذوبش فقط 10 درجه کمتر از abs هست و در اب جوش شل و ول میشه (ولی ذوب نمیشه)
موتور هم همون مدل فروشگاه هست پس ؟ من خودم موتور دست 2 خریدم از فروشگاه xmotor.ir که موتور های گشتاور بالا هم داره . موتور 3.5 ممکن بود واسه اکسترودر خوب نباشه اما اگه اکسترودر اماده خریدید از این بابت هیچ نگرانی نخواهد بود و موتور 3.5 کاملا جوابگو X Y هست و برای Z خیلی قوی هست (من موتور 1.2 کیلو واسه Z گذاشتم
)
من همچنان DRV8825 رو توصیه میکنم چون تحمل جریان بیشتر داره .
حالا کاری که شما باید بکنید اینه که یه مولتی متر رو بذارید حالت ولتاژ dc ، مثبت مولتی متر رو روی پتانیومتر (همون پیچ روی A4988) بذارید و منفی رو روی ترمینال منفی بورد شیلد سی ان سی بذارید ، یه عددی میاد که کسر از 1 ولت هست . شما پیچ رو با پیچ گوشتی نارسانا (یا بورد رو خاموش کنید بعد) بپیچونید تا اون عدد کمتر بشه . حدود 3 یا 4 که شد خوبه . با این کار در واقع شما دارید جریان رو تنظیم میکنید و جریان کمتر = گرما کمتر . اینطوری درایور کمتر داغ میشه (من با DRV8825 موتور 1.7 امپر رو بدون فن استفاده میکنم حتی گرم به زور میشه چه برسه به داغ . اما قبل تنظیم با همین موتور و با فن ، درایور بعد یه دقیقه داغ داغ بود و نمیشد بهش دست زد!)
من خودم اموزش این جا رو دنبال کردم و کارم رو راه انداختم اما هنوز تست نکردم . کار خاصی نباید کرد فقط باید بعضی جا های کد رو کامنت کرد و بعضی جاهارو از کامنت در اورد . و یسری عدد رو عوض کرد . در این مراحل هم این ماشین حساب به کارتون میاد واقعا .
بله جهت چرخش موتور ، منظق endstop ، و خیلی چیزای دیگه میشه invert کرد و نرم افزاری مشکل حل میشه .
PronterFace من دیدم استفاده میکنن . Pronterface و Slic3r در یک پکیج رایگان قابل دانلود هست .