سلام من یه کنترلرگر می سازم بدون اردوینو از پروت پیرنتر استفاده می کنم و از کنترلر pic و با نرم افزار kcam 4 من خودم شاید تا اخر همه قطعات رو سفارش بدم بیا اگه کار کرد برای شما هم می فرستم
سلام من یه کنترلرگر می سازم بدون اردوینو از پروت پیرنتر استفاده می کنم و از کنترلر pic و با نرم افزار kcam 4 من خودم شاید تا اخر همه قطعات رو سفارش بدم بیا اگه کار کرد برای شما هم می فرستم
داداش دمت گرم ولی یه جور گفتی کنترلر میسازم که من گفتم می خای فضا پیما تولید کنی برو اینجا تا ببینی mk1 چی هست.
برد کنترلر دستگاه CNC و برش لیزر با پورت USB -پشتیبانی از نرم افزار USBCNC -کنترل 3 و 4 محور
این کنترلر به صورت تقریبا اپن سورس که البته کد میکرو به صورت باینری هست رو تو اینترنت میشه پیدا کرد.
کنترلر درست کردن با usb خودش شاهکاره.یه سرچ در باره ی رادونیکس و اقای ترک که ایرانی هستند تو اگوگل به فارسی بزنی متوجه قضیه میشی
من توی یزد زندگی می کنم رفتم که استپر موتور بخرم سه تا دونه 230 هزار تومان هنگ کردم و از مغازه رفتم در
ولی رفتم یه جا با همانگی سه تا نه 5 تا استپر موتور برام مفتکی افتید
من هنوز قعطات رو خریدم که حتما می خرم براتون اموزش ساختشو میزارم
بعضى از فروشگاه ها اصن گرون فروشن . يه موتور رو دوجا دارن هردوجا نو (اك .. هرچى) يجا ميده ٥٠ يجا ٩٠. .. البته دست دوم همون ٢٠ تومن من خودم موتور دست ٢ خريدم ارزون در اومد اصنم نگران نباشيد استپر خراب نميشه .. Brush نداره كه بسوزه .. اكثر دست ٢ ها هم ازتو دستگاه در ميان پس هيچ مشكل ندارن .
سلام
ایول بابا یه مدت ما نبودیم شما چه کردین!!!دمتون گرم
منم به این نتیجه رسیدم که بدون سرمایه نمیشه سی ان سی ساخت.دارم یه بودجه ی اساسی جمع میکنم که خیالم راحت باشه.
خلاصه خوشحالم که همچنان فعالین.
موفق و پیروز