سلام امین جان من چطوری می تونم با شما تماس بگیرم tune_emi@yahoo.com
سلام امین جان من چطوری می تونم با شما تماس بگیرم tune_emi@yahoo.com
سلام به همه ی دوستان خوب اللخصوص دوست عزیزمون که تاپیک خوبی زده
دوست عزیز میتونید فایل های طراحی جزء به جزء رو برای من ارسال کنید
ایمیل بنده
erfanp844@gmail.com
سلام
kjkjkjhvghvhvbhjjkjknlmlll
ویرایش توسط batuning : 03-01-2016 در ساعت 05:09 PM
شما به جای نیش و کنایه جواب سوال را بده اگه میتونی ..حاشیه رفتن و هوچی گری فقط .. سواد هم که ندارید ..خودم انجام دادم لازم نکرده ..فقط افاده داردید سواد = 0
ویرایش توسط batuning : 02-23-2016 در ساعت 10:03 AM
ن حدود 3 سال پیش یه دستگاه سی ان سی ساده درست کردم دیگه درست کردن سی ان سی و پرینتر سه بعدی این روزا به سادگیه یه سرگرمی آخر هفته شده هرکی پسندید بگه فایلهای مربوط به طراحیشو بزارم حالشو ببرید جنس دستگاه از پلکسی گلاسه و با برش لیزر قطعاتش رو درست کردم و چون از قطعات زیادی تشکیل شده و ممکنه که بعد از برش گیج کننده باشه که کدوم قسمت باید به کدوم قسمت بچسبه بنابراین همه قسمتها رو توی فایلهای اتوکدی به صورت مجزا طراحی کردم و هر قست با رنگهای مجزا مشخص شده که از مقایسه سه نمای بالا و روبرو و بغل میتونید متوجه بشید که کدوم قسمتها باید به هم بچسبه ابعاد بال اسکرو ها رو هم میتونید از روی فایلها بفهمید و سفارش بدید(......
راجع به نوشته بالا
با سلام و خسته نباشید به همگی.میشه بپرسم هزینه ساخت این سی ان سی چقدر درمیاد؟
سلام دوست عزیز. هزینه ساخت این دستگاهی که من درست کردم با توجه به توضیحاتی که دادم یکم زیاد شده ولی اگر شما همین دستگاهو با آردوینو و شیلد اون و بدنه چوبی یا ام دی اف بسازید چیزی حدود چهارصد هزار تومان میشود
موفق باشید
slm dostan man kol cnc ro sakhtam hala nemidonam motoramo chetor be sistem vasl konam mikham ba atmega32 codesho benevisam mikham be narmafzar cnc (Nanjing Swansoft CNC Simulator 7.1.1.2) vasl besham
ویرایش توسط hasanzahanielectro : 05-05-2016 در ساعت 10:03 AM