صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 29
Like Tree9 لایک

موضوع: ساخت تایمر با آردیونو+کنترل با میکروسوئیچ

Hybrid View

Senior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    نه تابع MILLIS این حرفا سرش نمیشه
    از وقتی پاور میدی میشماره

برای ماژول های ساعت ترجیحا از دقیقش استفاده کن
    البته من اخیرا این تایمر رو کشف کردم :
    Make an accurate Arduino clock using only one wire - NO external hardware needed! - All
    قبلا با millis() که ساعت رو اجرا کردم توی هر ساعت 4 ثانیه خطا داشت و آردوینو از زمان واقعی جلو میفتاد ، یا این سیم هم که اجرا کردم (با توجه به اینکه فرکانس pwm معمول برای پایه های آردیونو 490 هست) خطایی که به دست اومد 5 ثانیه بود و باز هم آردوینو جلو افتاد از زمان واقعی ، به نظر میاد این هم اونقدا دقیق نیست
    و اونقدری که من میدونم همون millis() هم با استفاده از وقفه و یه کانتر داخلی داره شمرده میشه

Junior Member
    سلام دوستان.بنده مازولds3231 رو تهیه کردم و با مولتی متر ولتاز باطری ها رو خوندم ک درست و سالم بودن اما بعد قطع شدن پاور ساعت هم ریست میشه.
    آیا امکانش هست با این قطعه تایمر ساخت؟و معیار شمارش تابع millis رو شمارش این قطعه قرار داد؟
    کسی میدونه کریستال ساعت رو چطوری میشه به آردیونو متصل کرد و واسه تایمر ازش استفاده کرد؟
    ویرایش توسط abbasjavanmardi : 06-12-2016 در ساعت 05:49 PM

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط abbasjavanmardi نمایش پست ها
    سلام دوستان.بنده مازولds3231 رو تهیه کردم و با مولتی متر ولتاز باطری ها رو خوندم ک درست و سالم بودن اما بعد قطع شدن پاور ساعت هم ریست میشه.
    آیا امکانش هست با این قطعه تایمر ساخت؟و معیار شمارش تابع millis رو شمارش این قطعه قرار داد؟
    کسی میدونه کریستال ساعت رو چطوری میشه به آردیونو متصل کرد و واسه تایمر ازش استفاده کرد؟
    دوست عزیز لطفا یک جا تاپیک بزنید.

مدیر گروه
    جواب دیگه ای هم که تعدادی ازکاربرای سایت instructables گرفته بودن ، واسه اردوینوهایی که کریستالشون 16 هست بعد از یه مدت که ممکنه حتی به ساعت هم نرسه خطا ها خودشون رو نشون میدن

اما واسه due که کریستالش 84 هست خطاها بعد از چند ده ساعت بروز می کنن ( تست یه کاربر بوده )

در کل این که اگه شما قرار باشه با اتکا به کریستال داخلی یا ماژول های ساعت کار کنی و زمان دقیق به دست بیاری چون با کریستال کار می کنی تهش یه مقدار خطا رو داری ( در طولانی مدت ممکنه خطا به ساعت هم برسه )
    یه راه حل براش پیشنهاد دادن این که از کریستال هاس ساعت 32768Hz استفاده بشه
    اما بهترین راه برای دشتن زمان کاملا دقیق استفاده از GPS یا اتصال به اینترنت هست.[/QUOTE]
    ویرایش توسط magmagmary : 06-15-2016 در ساعت 08:48 AM
    لایک کردن

Junior Member
    سلام به اساتید محترم .. لطفا کمک نمایید... برنامه ایی نوشتم که کار محافظ ولتاژ خانه را انجام میدهد اما مشکلی که هست اینه که تاخیر را که در برنامه جهت استارت مجدد محافظ گذاشتم در کل برنامه تاثیرگذاره یهنی جهت عملکرد قطع هم تایمر دخیل میود و زمان قطع را بالا میبرد ممنون میشم کمک کنید که بتوانم زمان را فقط برای یک فانکشن ایجاد نمایم و بقیه برنامه تاثیری از دیلی نگیرند..

Senior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza.karampoor نمایش پست ها
    سلام به اساتید محترم .. لطفا کمک نمایید... برنامه ایی نوشتم که کار محافظ ولتاژ خانه را انجام میدهد اما مشکلی که هست اینه که تاخیر را که در برنامه جهت استارت مجدد محافظ گذاشتم در کل برنامه تاثیرگذاره یهنی جهت عملکرد قطع هم تایمر دخیل میود و زمان قطع را بالا میبرد ممنون میشم کمک کنید که بتوانم زمان را فقط برای یک فانکشن ایجاد نمایم و بقیه برنامه تاثیری از دیلی نگیرند..
    بجای delay از millis استفاده کنید .

Junior Member

Junior Member
    مطالب جالبی عنوان شد
    تشکر میکنم

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12