همین پاسخ رایگان هم دریغ میشه..!بنده هم مثل شما کاربر عادی هستم و ترجیح من برای حل مشکل ، ابتدا وبسایتهای ایرانی هستش اما مثل شما فکر نمیکنم چون برای حل مشکلم هزینه ای پرداخت نکردم و انتظارم رو در حد یک جواب رایگان در نظر میگیرم .
همینطور، مرجع آردوینوی اصلی هم یک انجمن رایگانه. در صورتی که هیچ تاپیکی بی پاسخ رها نشده. وقتی میگم "پاسخ"، یعنی پیشنهاد در حلّ مشکل شخص. و جالبه که پس از اینکه کاربر به پاسخ مدیر جواب میده، مدیر (یا کاربری که در صدد کمک براومده)، ول نمی کنه بره و خداحافظ. چیزی که در اغلب فاروم های ایرانی اتّفاق میفته متأسّفانه.
متأسّفانه باید بگم من از هیچ یک از فاروم های ایرانی، کوچک ترین انتظاری دیگه ندارم. فقط یک فاروم هست که واقعاً از کاربر تا مدیر به هم کمک می کنند. فکر نکنم نیازی باشه اسمش رو ببرم..بنده هم مثل شما کاربر عادی هستم و ترجیح من برای حل مشکل ، ابتدا وبسایتهای ایرانی هستش اما مثل شما فکر نمیکنم چون برای حل مشکلم هزینه ای پرداخت نکردم و انتظارم رو در حد یک جواب رایگان در نظر میگیرم .
کاملاً صحیحه.اینجا هیچ کسی مجبور به پاسخ دادن سوالات دیگران نیست ، اصلا این اصل اولیه فرومهای تخصصی هستش و اگه هر کسی در اینجا به سئوالات دیگران جواب میده یا دانش خودش رو به اشتراک میذاره ، در حقیقت لطفی هستش که به دیگران میکنه .
وقتی کاربری درباره مشکلش یک تاپیک ایجاد می کنه و هیچ پاسخی دریافت نمی کنه، آیا معنیش اینه که "هیچ یک" از کاربران و مدیران اون انجمن تخصّصی، در حدّ حلّ اون مشکل دانش ندارد ؟ مسلّماً خیر. در حقیقت، این "بی"لطفی کسانیه که مشکل رو می خونند ولی از کمک به شخص می گذرند. گله من هم از همینه.
خیر. این قانون اوّلیّه انجمن های تفریحی و سرگرمیه..! طوری میگید "قانون اولیه مرجع تخصصی.." انگار اصلاً فانونی نوشته شده و جناب دارید از اون نقل قول می کنید. قوانینی هم اگر باشه، نانوشته ست دوست من.قانون اولیه مرجع تخصصی اینه که اگه بلد هستم و اگه دلم خواست به اشتراک بزارم . شما اگه به صفحه گیت هاب آردوینو تشریف ببرید ، میبینید که این فریمورک به مرور زمان با بازخورد کاربران و پول رکوئستهایی که فرستادن در حال بالغ شدنه و این فقط هنر آقای بنزی نبوده که آردوینو به اینجا رسیده .
همین که افرادی هزینه کردن تا اینجا ایجاد بشه و هر ماه سر پا بمونه هنر بزرگیه .
مرجع تخصّصی وقتی ایجاد میشه، یعنی "تخصّص در اون رشته خاص" وجود داره. پس ازش انتظار میره که در اون تخصّص هم بازدهی دیده بشه. من نمیگم از این مرجع چنین بازدهی ای دیده نشده. چون هنوز بطورکامل با این مرجع آشنا نشدم تا بتونم قضاوتی بکنم که البت قضاوت فقط متعلّق به خداست.
امّا، یک "اصل" در دنیای وبمستری وجود داره که برای اون دسته از سایت هایی که قابلیّت کاربرگیری دارند، همیشه پابرجا بوده و هست. اینکه یک "کشش" برای بازگشت و ماندن کاربر در اون سایت بوجود بیاد. وقتی منِ نوعی یک تاپیک در یک انجمن (تخصّصی یا غیرتخصّصی) ایجاد می کنم و روزها طول می کشه و یا دیر جواب می بینم و یا اصلاً جوابی بهش داده نمیشه، ازش دلزده میشم. میرم و شاید دیگه برنگردم. شاید بگید حالا تو کی هستی که موندن یا رفتنت برای این انجمن یا اون انجمن اصلاً مهم باشه..! ولی خیر. انجمن، کاربرمحوره. لذا به وجود کاربرانشه که زنده می مونه و نفس می کشه.
بجای انتقاد ؟ نخست اینکه شما بکل موضوع رو اشتباه درک کردید. تاپیک در خصوص "انتقاد" نیست. که اگر هم بود، بی مورد نبود. یک کاربر، "هر آن" حس کنه، می تونه از چیزی که در اون انجمن (هر انجمنی) اذیّتش می کنه و لازم می دونه، به قول شما انتقاد کنه.مورد آخر اینکه یک مرجع به لطف کاربرانش غنی میشه ، کاربرانی که بدون توقع ، تجربیاتشون رو برای دیگران به اشتراک میزارن پس لطفا شما هم بجای انتقاد سعی کنید که مرجع فارسی زبان خودمون رو با دانسته هاتون غنی تر کنید .
دوّم اینکه من اگر در زمینه آردوینو چیزی بلد باشم که به درد دیگر کاربران بخوره، بدونید بدون شک انجمنتون رو غنی خواهم کرد.
سپاس