نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
Like Tree3 لایک
  • 2 Post By Ahmad110
  • 1 Post By دسیرونا

موضوع: گله گی از مراجع تخصّصی ایرانی

Threaded View

Senior Member
    خیر. این قانون اوّلیّه انجمن های تفریحی و سرگرمیه..! طوری میگید "قانون اولیه مرجع تخصصی.." انگار اصلاً فانوینی نوشته شده و جناب دارید از اون نقل قول می کنید. قوانینی هم اگر باشه، نانوشته ست دوست من.
    بله دوست عزیز این قانون کاملا وجود داره . شما همین مطلب رو تو انجمن reddit یا همون آردوینو بزن و بازخورد رو مشاهده کن این یک اصله . من انتقاد شما رو در مورد تارخ شمسی دیدم و تعجب کردم . لحن شما طلب کارانه هستش . خود شما تا حالا چند تا مطلب آموزشی قرار دادید یا چند تا کتابخونه نوشتید و به رایگان در اینجا منتشر کردید که اینجور از دیگران توقع دارید ؟
    بزرگترین مرجع پرسش و پاسخ در دنیا stack overflow هستش ، شما توش سرچ کن و ببین که چقدر از سئوالات بی پاسخ مونده . مورد دیگه اینکه فروم های انگلیسی بصورت جهانی کار میکنن و هر کسی از هر کجای دنیا ممکنه پرسش کنه یا پاسخ بده اما اینجا فروم فارسی هستش و محدودیت بین فارسی زبانانه .
    مورد آخر اینکه خیلی از شرکتها ، کارمندانشون رو از طریق همین پرسش و پاسخ پیدا میکنن . به عبارتی شما با پاسخ به سئوالات کاربران در وبسایتهایی مثل stack overflow این شانس رو دارید که توسط شرکتهایی مثل گوگل یا مایکروسافت و .... پیشنهاد کاری دریافت کنید ، پس جواب دادن به سئوال همچنان هم برای اونا بی منفعت نیست . اما اینجا چی گیرتون میاد ؟
    با تشکر
    ویرایش توسط Ahmad110 : 10-10-2017 در ساعت 04:13 AM