جالبه. تا تاپیک های اینچنینی ایجاد میشه، همه میریزن سرش جواب میدن. ولی به تاپیک های دیگه خیر..!
نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmad110 نمایش پست ها
بله دوست عزیز این قانون کاملا وجود داره . شما همین مطلب رو تو انجمن reddit یا همون آردوینو بزن و بازخورد رو مشاهده کن این یک اصله . من انتقاد شما رو در مورد تارخ شمسی دیدم و تعجب کردم . لحن شما طلب کارانه هستش . خود شما تا حالا چند تا مطلب آموزشی قرار دادید یا چند تا کتابخونه نوشتید و به رایگان در اینجا منتشر کردید که اینجور از دیگران توقع دارید ؟
بزرگترین مرجع پرسش و پاسخ در دنیا stack overflow هستش ، شما توش سرچ کن و ببین که چقدر از سئوالات بی پاسخ مونده . مورد دیگه اینکه فروم های انگلیسی بصورت جهانی کار میکنن و هر کسی از هر کجای دنیا ممکنه پرسش کنه یا پاسخ بده اما اینجا فروم فارسی هستش و محدودیت بین فارسی زبانانه .
مورد آخر اینکه خیلی از شرکتها ، کارمندانشون رو از طریق همین پرسش و پاسخ پیدا میکنن . به عبارتی شما با پاسخ به سئوالات کاربران در وبسایتهایی مثل stack overflow این شانس رو دارید که توسط شرکتهایی مثل گوگل یا مایکروسافت و .... پیشنهاد کاری دریافت کنید ، پس جواب دادن به سئوال همچنان هم برای اونا بی منفعت نیست . اما اینجا چی گیرتون میاد ؟
با تشکر
نه حرف حساب، جواب نداره. حرفت رو کاملآً قبول دارم. شاید توقّعم بالا بوده. من پستم رو در تاپیکی که گفتی خوندم. درسته. واقعاً لحنم طلبکارانه بود و درست نبود. ممنون بابت این پست.
درباره آردوینو چون خودم هم چند ماهیه دارم باهاش کار می کنم، واقعاً کاری از خودم ندارم بجز سایت یک آردوینو uno دست ساز که اونم کاری نداره برای هرکس. ولی خیر. نه کتابخانه ای نوشتم و نه مطلب آموزشی ای "خودم" گذاشتم. فقط یک مورد ساخت ساعت دیجیتال با ds1307 و tm1637 بوده که شخصی دیگه از جانب من در سایتی گذاشته. در زمینه های دیگه بجز آردوینو مثل نوشتن هک برای سیستم انجمن ساز ویبولتین (سیستم همین انجمن و انجمن های فارسی مشابه)، ترجمه هک و پلاگین ویبولتین، و پشتیبانی ویبولتین در انجمن تخصّصی وی بی ایران و بسیاری آموزش های موسیقی در سازهای گیتارالکتریک و گیتارکلاسیک و پیانو بوده که خب با اینکه همگی اون ها رایگان بودند، باز ربطی به آردوینو نداره پس اینم هیچ.

شاید چون خودم وبمستر بودم و شاید بیش از حدّ معمول به تاپیک کاربرام می رسیدم، همین توقّع رو از همگی داشتم. در هر حال، ممنون