دوست عزیز
منظورتون رو متوجه نمیشم .اون عکس ها دقیقن عکس دستگاه ومتعلقات اون از قبیل محور ۴ روم ووتر پمپ و حتا آچار ها وسایر قطعات هست . عکس هما مربوط به کاتالوگ دستگاه هست . با این وجود شما بفرمایید از کدوم قسمت
دستگاه عکس میخو اید که در تصویر های ارسالی نمیتونید ببینید تا براتون ارسال کنم . ضمن اینکه در آوردن قیمت دستگاه بسیار ساده هست . کلیه دستگاه های چینی با مشخصا ت ذکر شده قیمتشون بین ۲۰۰۰ تا ۲۲۰۰ دلار هست حالا سازنده هر کسی که باشه وهر مدلی فرقی نمیکنه .مشکل شما این هست که ۱۰۰ دلار سرتون ممکنه کلاه بره ؟ جهت راحتی خیال شما فاکتور خرید دستگاه هم اینجا هم داخل سایت فروشنده موجود هست .مبلغ فاکتور ۲۳۰۰ دلار هست .تغییر قیمتی هم نکرده همین الان هم قیمتش همین هست از این ۲۳۰۰ دلار ۲۰۰ دلار قیمت ۴۲ عدد سر مته اضافی هست . که ۱۰ عدد آز این تعداد مصرف شده . ۲۱۰۰ دلار هم قیمت دستگاه هست .اگر فروشگاه همین سایت رو منصف در نظر بگیریم که همینطور هم هست . برای واردات دلار باید حداقل ۶۵۰۰ تومان در نظر بگیریم بین ترتیب قیمت دستگاه تحویل تهران میشه حدود ۱۴ میلیون و کمتر از این قیمت پیدا نمیکنید .
اگر قیمت ۱۰ میلیون هم داده بودم قیمت بسیار عالی حساب میشد . این دستگاه رو فقط به کسی که اطلاعات کافی جهت خرید واستفاده داره میفروشم . و چنین افرادی هم میدونن چی میخوان .
ضمن اینکه نمونه آگاهی فروش این دستگاه ها ازسایت ای ار سی ان سی :
فتاحی 09121870016 : فروش دستگاه cncچینی 25×35 نو20میلیون و15×18ژاپنی دست دوم8میلیون
لذا میبینید که چقدر اطلاعات کفایت میکنه . و کسی هم نمیاد بگه چون فلان زاویه دستگاه توی عکس مشخص نیست یا کیفیت عکس گیگا پیکسل نیست مواظب باشد طرف .....
اتفاقا بنده در محاسبه قیمت این دستگاه اشتباه کردم .و باید ۱۰۰ نفر برای خرید پیام میدادن . ولی یک نفر فقط پیام داده که ایشون هم بدلیل اطلاعات کافیش بوده .
با تشکر