با سلام
میخاستم یه توضیحاته کاملی درباره ی ماژول رادار دوپلر میکرو ویو hb100 - تشخیص حرکت و سرعت داخل فروشگاه آفتاب رایانه هست بدین؟
یعنی میشه مثل دوربین پلیس ازش استفاده کرد؟
سرعت ماشینو بدست بیاره و نشون بده؟
قابلیت کار با آردوینو رو داره؟
با تشکر
با سلام
میخاستم یه توضیحاته کاملی درباره ی ماژول رادار دوپلر میکرو ویو hb100 - تشخیص حرکت و سرعت داخل فروشگاه آفتاب رایانه هست بدین؟
یعنی میشه مثل دوربین پلیس ازش استفاده کرد؟
سرعت ماشینو بدست بیاره و نشون بده؟
قابلیت کار با آردوینو رو داره؟
با تشکر
سلام دوست عزیز
بارزترین خصوصیت این سنسور این است که سطح ولتاژ خروجی آن پایینه و برای راه اندازی با arduino یا هر پردازند ای لازم دارید که سر راهش آمپلی فایر قرار بدید
ضمنا فرکانس خروجی این سنسور هم بالاتر از حد تحمل AVR است و باید یک مقسم فرکانسی هم سر راهش قرار بدید .
مهمترین قابلیت این سنسور و با ارزش ترینش این هست که از پشت دیوار و هر مانع سختی قابل دریافت هست .
میتونید با کدنویسی از این سنسور سرعت هم بگیرید .
با سلام مجدد
من میخام باهاش یه دستگاهی مثل دوربین پلیسو بسازم.
سرعتو بگیره و نشونش بده.
میشه راهنماییم کنید ببینم راه اندازیشو برنامه نویسیش سخته یا را حت؟
قابلیت انجام کاری که من میخامو داره یا نه؟
با چه پردازنده ای بنویسم بهتره؟
ممنون
سلام
مشکل اصلی این سنسور سخت افزارش هست که اگر بتونید حلش کنید کدهای آماده اش هست توی اینترنت
کلا در رابطه با راه اندازی سنسورهای راه اندازی با arduino از لحاظ کدنویسی و به خصوص سخت افزار کار ساده تری در پیش دارید .
من یک امپلیفایر براش ساختم . و فرکانس خروجیش به راحتی با ارداینو قابل اندازه گیری هست فقط امپلیفایر رو باید داخل سیمولاتور طراحی کنید چون تا اونجائی که یادمه نزدیک ۱۰۰۰ برابر باید تقویت بشه در ضمن باید اف ست ولتاژ رو هم تنظیم کنید تا بیشترین دینامیک رنج بگیرید من برای ۳.۳ ولت تنظیم کردم . میتونید کلان زیاد تر تقویت کنید که کار مقایسه گر رو هم بکنه اگر فقط سرعت رو میخو اید اندازه بگیرید و فاصله براتون مهم نیست . کلان بسیار حساس هست اگر در یک محل بدون حرکت باشید میتونید تعداد دم و بازدم خودتون رو بشمرید .فرکانس خروجی دستگاه زیر ۱۰۰۰ هرتز هست ومیتونید براحتی اندازه بگیرید سرعت هم یک ضریبی از فرکانس خروجی هست . اگر خو استیدمیتونم فایل امپلیفیر رو آپلود کنم .
با سلام
لطفا کسی اطلاعاتی در مورد مدل hb200 داره ممنون میشم در اختیار بذاره