13 لایک
-
جهت ایجاد یک دید کلی از سازه پروازی عمود پرواز مولتی رتور سخت افزار مورد نیاز را خدمتتون عرض میکنم.
برای ساخت سازه پروازی علاوه بر یک رادیو کنترل 6 یا 8 کاناله با ریسیور مناسب رادیو به یک فریم (بدنه )مناسب نیاز داریم.که خودمون میتونیم بسازیمش.
اسپید کنترل با رزولوشن مناسب در رنج 30 آمپر مناسب است.
موتور براشلس مثلا 2215/25
موتور و اسپیدکنترل به تعدا طرحی که درنظر گرفتیم بستگی دارد .مثلا تریکوپتر سه موتور و سه تا اسپید داره. و کواد کوپتر جهار تا اسپید و چهارتا موتور داره. همینطور تعداد تا 16 عدد هم ساخته میشود.
باطری لیتیم پلیمر سه سل 4000 یا 5000 میلی آمپر با C حدود 30 به بالا.میتونیم از باطریهای با تعداد سلهای بیشتر و توان بیشتر استفاده کنیم که باید با محدود کاری اسپید و موتور مناسبت داشته باشه. من پیشنهادات را برای ایجاد یک دید کلی عرض میکنم.
برد فلای کنترل که خودتون میشناسید همون اردوکوپتر اردینیو که IMU شامل سنسورهای جایرو و شتابسنج و مگنت را به همراه خودش داره خیلی خوبه که در فروشگاه هم قابل خرید است
. ماژول جی پی اس مدل neo 6m اونهم در فروشگاه موجوده .
.برای ارتباط رادیویی ماژول بلوتوث HC 05 که برد آماده آن از فروشگاه قابل تهیه است.. میتونیم از ماژول ارتباط رادیویی با برد حدود یک مایل یا بیشتر هم استفاده کنیم که میتونه زیگبی باشه یکی برای پرنده و یکی برای ایستگاه زمینی با کامپیوتر ارتباط برقرار کنه.در عین حال 3dr radio هم گزینه مناسبی برای ارتباط رادیویی و تلمتری میباشد.
مازول سونار مثلا srf 04 برای سنجش ارتفاع و لندینگ اتوماتیک مناسب است.البته از مازولهای اپتیک هم در بعضی از موارد استفاده میشه که من ضرورتی نمبینم.
برای صرف داشتن یک مولتی رتور که فقط قابلیت پرواز بصورت ساده را داشته باشه.یعنی کنترل اضافه ای غیر از رادیو کنترل نیاز نباشه .احتیاجی به ماژولهای ذکر شده از جمله: جی پی اس و سونار و بلوتوث (ارتباط تلمتری ) و دیگر ماژولها نمیباشد.هرکدام از ماژولها قابلیت جدیدی به مولتی رتور اضافه میکنند. با توجه به خواست و ضرورت از آنها استفاده میکنیم. مثلا جی پی اس قابلیت هلد پوزیشن hold position (ایستایی در یک محدوه تعریف شده مثلا در ارتفاع 10 متری و فاصله 50 متر ی جهت فیلمبرادری) . بک تو هم back to home برای برگشت به نقطه ای که پرواز از آن شروع شده و همچنین در مودی میتوان وقتی ارتباط رادیویی کنترلر قطع میشود به صورت اتوماتیک به نقطه قبل برگردد.
همچنین قابلیت فالو می fallow me که یکی از خاصیتهای جالب است با ار تباط با یک گوشی مناسب مولتی رتور با فاصله مشخص به دنبال فردی که موبایل را به همراه دارد میرود.
ماژول سونار همانطوریکه اشاره شده جهت سنجش فاصله در یک جهت (اکثرا ننسبت به زمین ) استفاده میشود تا یک فرود مناسب را داشته باشیم.
داستان استفاده از لوازم جانبی در مولتی رتورها بسیار مفصل است تا یادم نرفته در مورد قابلیت فیلمبرداری و عکاسی توسط مولتی رتور اشاره کنم.که میتوانیم با ایجاد یک ارتباط رادیویی با پهنای باند مناسب تصوی را از پرنده به ایستگاه زمینی ( گیرنده همراه کامپیوتر) ارسال کنیم. بیشتر افراد به دنبال استفاده اینچنینی از مولتی رتور هستند که به آن FPV گفته میشود .به امید خدا اگر عمری باقی بود خدمتتان مطالبی را عرض خواهم کرد.
در قدمهای بعدی به ساخت بدنه و ارتباطات سخت افزاری و نهایتا نرم افزار و پرواز خواهیم پرداخت.
امیدوارم مفید باشه.
ویرایش توسط azadan : 08-17-2013 در ساعت 08:24 PM
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
- شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
- شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
- شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
-
مشاهده قوانین انجمن
SEO by vBSEO