سلام من اینو درست کردم و این cnc plooter فقط برای اول راهه بعد که نحوه کار یه cnc رو یاد گرفتی یکی بزرگ اش رو درست کنی نه که یه کیت بخری و اسمبل اش کنی
من اینو درست کردم و یه نرم افزار خریدم که دیگه نمیخواد با inskape سیاه سفیدش کنی و.............. مراحل خیلی خیلی طولانی فقط متن یا عکس رو وارد میکنی و بعد آردوینو رو وصل میکنی و ازش پرینت میگیره
دوست عزیز یعنی چی که کار نکرد؟؟
هر چی رو قبول نداشته باشم عاشق فروشگاه افتاب رایانه و انجمنشم
شما مشکلتون رو بفرمایید مطمئن باشید حل میشه
مطمئن باشید هیچ وقت یک فروشگاه که مشتری مدار نباشه یکی از بهترین ها به حساب نمیاد!!
با سلام.
اینکه میگم کار نکرد قطعا منظورم این هست که در راه اندازیش مشکل دارم و بی پشتیبانی موندم.
مشکل هم در این تاپیک که لینک میکنم نوشتم ...
http://forum.arduino.ir/23/24/3263.html
آفتاب رایانه یک شخص نیست.یک مجموعه هست.که نقاط قوت بسیار زیاد و خوبی داره از جمله پیش سفارشات و امکان خریداری کالاهای صنعتی نایاب با قیمت مناسب که ممنون هستم.از دوستان این واحد.
.اما نقاط ضعفش واقعا در گزینه های حساس و دلسرد کننده ای هست.
یک مثال میزنم خودتون ببینید چه وضعی داره!
دستگاه رو خریداری کردم(نوشته دستگاه بنده علم غیب ندارم کیت هست!) دیدم کیته.کلی صحبت و سوال کردیم برای اسمبل بیجواب مونده اخر دیدم تو مشخصات کالا لطف کردن ادیت کردن نوشتن به صورت کیت!
یه جعبه رسیده دست من میگم مته ی cnc توش نداره چرا نگفتین تا سفارش بدیم.میگن مته ندارد فاقد مته است.
مته از شرکت سفارش دادم اومده دیدم این مته ها روکش داره.و شبیهش تو پک کیت بوده(من خب مته ی cnc تا بحال ندیده ام) و گفته بودن در جواب که مته نداره!!!!!
این یعنی چی؟..
من مته ندیده بودم که بشناسم.اونها که قبلا دیده بودند.ینی سفارش از چین دادند.هرچی رسیده بدون چک کردن فرستادن به ادرس مشتری ..بسیار زشت و ناشایست هست این رفتار.
همه دیدند!.ابتدا یک محصول رو به سایت اضافه میکنن.بعد که مشتری تشنه شد وارد! میکنن..بعد تازه از تجربه ی مشتری میبینند ایراداش چیه محصول چی بوده.داد یک سری که در اومد.دوستان تازه وارد میشن این محصول چیه توضیحاتش رو کامل میکنن.این رو بار ها دیدیم.وجدانتون قاضی.بسیار رویه ی زشتیه!
.............
شما میگی افتابرایانه قوی و بزرگ هست.من میگم وقتی یک ورق سفید باشه یک نقطه سیاه هم خرابش میکنه!.من به شخصه تا بحال 5-6 نقطه سیاه دیدم.
اینها رو هم بگذارید به حساب دردِ دل.ببخشید حوصلتون سر رفت.
سلام جناب آموزگار.حال شما.پیام خصوصی کردم خدمتتون.
با سلام ..
اول اینکه شما باید فریم ویور آخرین ورژن CNC Grbl بر روی برد آردینو آپلویت کنید.
grbl_v0_9j_atmega328p_16mhz_115200.zip
به وسیله این نرم افزار
XLoader.zip
بعد برد به وسیله کابل USB به نرم افزار GRBL اتصال دهید
GrblController361Setup.zip