صفحه 10 از 10 نخستنخست ... 8910
نمایش نتایج: از 91 به 100 از 100
Like Tree33 لایک

موضوع: ساخت پرینتر سه بعدی

Hybrid View

Junior Member
    سلام
    اقای ezrael میشه بگین رزین چطوری درست میکنین ؟؟ می دونم باید خریداری بشه ولی اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

Junior Member
    سایت si3d.ir هم تولید کننده پرینترهای حرفه ایه DLP/SLA/FSP با دقت های بالاست
    میتونین اطلاعات بگیرین ازشون
    من یکی ازشون خریدم عاالیه
    از دقتهای 40 میکرومتری دارند تا ابعاد ساخت بالا
    من برای جواهرات استفاده میکنم، عاالیه
    یه سری مدل میزدند 100 سانت در 50 سانت

Junior Member
    رزین یووی به نظرتون میتونیم بسازیمش یا یک نوعی جایگزینش کنیم

Junior Member
    در پرینتر با برد mega 2560 و شیلد ramps و اسمارت کنترلر گرافیکی متاسفانه این سیستم فقط با کامپیوتر به کابل usb ارتباط برقرار می کند و روشن می شود نمیتوان بدون اتصال به کامپیوتر توسط sd پرینت گرفت علت چیست و چطود باید کانفیگ انجام داد که بتوان بدون اتصال به کامپیوتر و فقط از طریق sd پرینت انجام داد خواهشا راهنمایی بفرمایید . از فریمور مارلین استفاده می کنم .

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط hojjat نمایش پست ها
    در پرینتر با برد mega 2560 و شیلد ramps و اسمارت کنترلر گرافیکی متاسفانه این سیستم فقط با کامپیوتر به کابل usb ارتباط برقرار می کند و روشن می شود نمیتوان بدون اتصال به کامپیوتر توسط sd پرینت گرفت علت چیست و چطود باید کانفیگ انجام داد که بتوان بدون اتصال به کامپیوتر و فقط از طریق sd پرینت انجام داد خواهشا راهنمایی بفرمایید . از فریمور مارلین استفاده می کنم .
    خدمتتون عرض شود که بایستی قبل از آپلود فریمور گزینه های ال سی دی و کارت اس دی رو فعال کنید.09355905630 تلگرام واتساپ و سروش در خدمتتون هستم

Junior Member
    https://www.repetier.com/firmware/v092 این فریم وارو اپلود کن فکنم جواب بده

Junior Member
    سلام بر دوستان من میخام یکی برام یه پرینتری تولید کنه که مواد اولیش موم با دمای ذوب حدود 60 درجه باشه موم رشته ایش رو هم من دارم. آیا کسی اینکار رو انجام میده. در مورد قیمت هم هیچ محدودیتی ندارم

Junior Member
    خوب ظاهرا فرمودین موم رشته ای-یعنی همین مدل پرینتر سه بعدی باشه به جای فیلامنت هاش از موم استفاده بشه؟ ضخامت موم چقدره؟ 09355905630 تلگرام یا واتساپ یا سروش در خدمتتون هستم

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط hadisl نمایش پست ها
    سلام بر دوستان من میخام یکی برام یه پرینتری تولید کنه که مواد اولیش موم با دمای ذوب حدود 60 درجه باشه موم رشته ایش رو هم من دارم. آیا کسی اینکار رو انجام میده. در مورد قیمت هم هیچ محدودیتی ندارم

خوب ظاهرا فرمودین موم رشته ای-یعنی همین مدل پرینتر سه بعدی باشه به جای فیلامنت هاش از موم استفاده بشه؟ ضخامت موم چقدره؟ 09355905630 تلگرام یا واتساپ یا سروش در خدمتتون هستم

Member
    آموزش ساخت صفرتاصد پرینتر سه بعدی و دستگاه سی ان سی( کاملا کاربردی و عملی ) با توضیحات ساده و شیوا
    برای دریافت اینجا کلیک کنید

صفحه 10 از 10 نخستنخست ... 8910