سلام دوستان، هیچ کدوم از شما پروژه هاتون به نتیجه رسید؟
من تازه مشغول شدم امیدوارم نتیجه بده
سلام دوستان، هیچ کدوم از شما پروژه هاتون به نتیجه رسید؟
من تازه مشغول شدم امیدوارم نتیجه بده
با سلام. دوست عزیز توی برگه مشخصات درایور موتورت نوشته شده 35ولت 2 آمپر رو میتونه ساپورت کنه. شما با همون منبع 12 ولت هم میتونی موتورهاتو درایور کنی. چون از درایور میکرو استپ استفاده میکنی نگران تطبیق ولتاژ تغذیه با ولتاژ کاری موتور ها نباش فقط جریان مورد نیاز موتورها مهمه که درایور بتونه ساپورت کنه.
سلام ، به دیتاشیت نگاه نکنید زیرا اطلاعاتش برای این کار نیست . اولا . دوما کل جریان رو بهش ندید ، چون وقتی 2 coil با هم روشن میشن موتور داغ میکنه . با مولتی متر مقاومت رو حساب کنید و با فرمول جریان رو حساب کنید .
اگه نمی دونید چه سیمی چی هست :
1- در 5 سیمه ها : به 6 سیمه تبدیل کنید (با کاتر اتصال 2 تا رو جدا کنید از روی بورد) و مراحل بعدی رو برید
2- برای 4 و 6 (و 8) سیم ها :
اولا ، بعضی موتور های unipolar توانایی bipolar شدن ندارن پس internal wiring رو ببینید . میتونید روشن کنید موتور رو با درایور ، اگه موتور دود آبی داد نشانه این هست . و احتمالا میسوزه .
حالا با مولتی متر ، مقاومت هارو حساب کنید . 2 تا سیم با مقاومت یکسان میشن یه pair . حالا این دوتارو چسب بزنید ، و همرو امتحان کنید . باید کلا 2 pair باشه و بقیه معمولا 0 اهم . اونا common هستند .
حالا یک pair رو (مثبت منفی فعلا مهم نیست ) به مثلا motor A در h bridge ها یا COIL A در Easydriver یا ... وصل کنید و دیگری رو به اون یکی motor/coil و کد تست رو وارد کنید . اگه جهت برعکس بود مثبت منفی رو عوض کنید .
روش های دیگه ی یافتن pair ها :
1- یک LED به دو سیم بزنید و موتور رو بچرخونید ، اگه روشن بشه pair رو یافتید و میشه فهمید اگه جای LED ، درایور بذارید به چه جهت میچرخه اما خیلی طول میکشه
2- موتور رو بچرخونید و ببینید چقدر سفت هست . حالا 2 سیم رو وصل کنید ، اگه سفت تر چرخید یعنی pair پیدا شده .
البته روش های ثانویه برای نبود مولتی متر و یا اطمینان حاصل کردن هستند .
سلام
من تازه وارد این فروم شدم بحث جالبی در جریانه
راستی لینک بالا دانلود نمیشه!
شد دوباره زحمتشو بکشید یا برام ایمیل کنید مرسی
حسن
h_flightsazan@yahoo.com
AIRSHIP
سلام به همه دوستان من واسه پرینترم ساخت بدنه و سیستم مکانیکی کامل شده الان تو بخش الکترونیک و سیستم کنترلش موندم ؟؟؟؟؟
دو برنامه نویسی آردوینو زیاد نه اصلا بلد نیستم زمینه برنامه نویسیم بسکام بود
کسی میدونه چه جوری میشه این کد هاشو پیدا کرد؟؟؟؟
میشه با بسکام و اتمگا 128 خودم برد و سیستم کنترلشو بسازم ؟؟
د-----
اگه دوستانی که تجربه کار دارن و میتونن این کارو انجام بدین mohsen.janbarari@gmail.comاین میلمه رایگان نمیخام کمک کنید چون خودمم همینجوریم مفت اصلا کار نمیکنم لطفا به دوستانتونم خبر بدین تا هر چه سریعتر یکی یا چنتا حرفه ای پیدا کنم.
ممنون
سلام
قسمت الکترونیک و کنترل رو خودتون میخواید طراحی کنید یا از تجهیزات آماده هم ممکنه بخواید استفاده کنید ؟
برای طراحی قسمت الکترونیک و کنترل باید دانش کافی در سه حوزه مکانیک، کامپیوتر و الکترونیک داشته باشید
به همین منظور پیشنهاد میشه از سخت افزار ها و کدهای آماده برای شروع استفاده کنید
دوست عزیز شما فرم ویرت باید توی میکرو جا بشه . هیچی هم ندیدم که تو 128 جا بشه اما یه فرم ور خیلی سبک هست که تو 32 کیلوبیت جا میشه اما بازم ساختن پرینتر با uno سخت میشه چون شیلد اماده براش نیست و باید کلی مدار درست کنید .