نقل قول نوشته اصلی توسط Arman5592 نمایش پست ها
DRV8825 فروشگاه به علت اصل نبودن اون مشخصاتی که گفتید رو نداره . من با هیتسینک حدود 1.7 امپر میکشم میشه کوره جهنم . و طبق دیتاشیت تا 2 امپر بدون فن و 2.2 امپر با Aggressive cooling که شامل استفاده از فن و هیتسینک میشه .

و سوالی که داشتم از دوستان موتور هاشون رو برای cnc و پرینتر سه بعدی از کجا تهیه کردن ؟ من از همین xmotor یدونه 6. J SERVO A42K - xmotor خریدم که اسمش KH42KM2R001 بود اما برای من KH42KM2B001 فرستادن که کمی تفاوت داره . گشتاورش با ترازو 3 نشون میده که درست هست (فکر کنم اما نمیدونم ) چون موتور 1.2 کیلویی زدم 700 گرم نشون داد الان این موتور 5 کیلویی رو 3 کیلو نشون میده درست هست . در واقع holding torque گشتاور در 0 دور / دقیقه هست و من فکر کنم وقتی موتور با دور بالاتر حرکت کنه گشاورش کمتر میشه . اگه دوستان در این مورد راهنمایی کنن ممنون میشم . در کل دوستان که پرینتر / سی ان سی ساختن موتور هاشون رو از کجا تهیه کرده اند ؟ همین xmotor خوب هست به نظرتون موتور های دیگرو هم بخرم ؟
نگرانیم بیشتر در مورد موتور اکسترودر هست ..
با تشکر
کلا خرابی استپ موتور ها کمتر از موتور های دیگه هست و دست دو یک چیز عرف شده بین سازنده های سی ان سی زیر خط فقر.اما ماکزیمم گشتاور به نظرم برای زمانی هست که شما موتور را در حالت قفل قرار دادید یعنی انیبل فعال هست. و امابرای محاسبه ی گشتاور حتما دقت کنید که قطر موثر پولی شما 10 میلی متر باشه اگه نیست با یک نسبت ساده میشه حساب کرد مثلا اگه 12 هست میشه (10/12)*گشتاورنامی=گشتاور نامی جدید.برای حرکت در دور بالا هم دقیقا رابطه ی معکوس داره هر چی دور بالاتر میره گشتاور کمتر میشه.
درخدمتیم