راهم دوره. توی یک ماه اخیر 3 مرتبه پول پست دادم!
یک ویدیو از اتفاقاتی که می افته ضبط کردم...
IMG_1329
راهم دوره. توی یک ماه اخیر 3 مرتبه پول پست دادم!
یک ویدیو از اتفاقاتی که می افته ضبط کردم...
IMG_1329
فایلی رو که آپلود کردین دیدم، به نظر من اینطوری میاد که میکروسویچ ریست عمل نمیکنه، چون با فشار دادنش هیچ تغییر زمانی توی چشمک زدن led بوجود نمیاد، برسیش کنید درست لحیم شده سرجاش، یا پایه ریست خود چیپست مشکلی نداره، با مولتی متر هم سویچ رو امتحان کنین.
اگه مشکل از اون نبود این روشی رو که میگم امتحان کنید.
زمانیکه میخواین دکمه آپلود رو بزنین، کلید ریست پرو رو نگه دارین، زمانیکه کامپایل تموم شد و آپلود شروع شد کلید ریست رو رها کنید. امیدوارم مشکلتون با این روش حل بشه.
ویرایش توسط masstor : 11-12-2017 در ساعت 06:18 PM
Your problem is in the code you didn't upload...
این روش گاهی اوقات برای آردوینوهای فیک که ما استفاده میکنیم کار راه اندازه
بله. مشکل از میکرو سوییچ بود. البته خوده میکرو سییچ رو با اهم متر بررسی کردم و سوییچ سالمه ولی گویا اتصالاتش توی Arduino مشکلی داره که عمل نمیکنه.
الان یکی دیگه از Arduino pro mini هارو با همان روش (Arduino Uno) پروگرام کردم و مشکلی نداشت.
امکان مرجوع کردن Arduino های ناسالم بعد از گذشت حدوداً یک هفته وجود داره؟
بعید میدونم مهلت تست یه هفته ای باشه، ولی خودتون برسیش کنین شاید پایه ریست چیپست متصل نباشه، خودتون درستش کنین.
حالا اون که با ماژول دیگه ارتباط برقرار نمیکنه بحث جداییه، پینهایی که برای ماژول sd تعریف کردی جابجا کن، پین ریست یه دونس نمیشه کاریش کرد، ولی چیپست پین ورودی و خروجی کم نداره، دوتاش ایراد داره، باقیم امتحان کن. آردوینو فیک که قیمتش یک دهم اصلیه از این مشکلام داره دیگه، شانسیه. برای تعمیر کردنم که زیاد پیش اومده، من بارها از آفتاب خرید کردم مثلا ماژول ساعت دقیق که ای سی اصلیش برعکس لحیم شده بود، مجبور شدم درستش کنم. کاریش نمیشد کرد. ماژولای کم ارزشی بودن که نمیارزید برگشت بزنمشون.
ویرایش توسط masstor : 11-13-2017 در ساعت 10:51 AM
پروگرام کردن و ریختن انواع برد اردوینو با برد UNO و چند مورد دیگه به صورت کامل تو لینک زیر هست .
Gammon Forum : Electronics : Microprocessors : Atmega bootloader programmer
نکته مهمش اتصال پین 10 به ریست بردیه که میخوایم برنامه بریزیم توش هست
امیدوارم مفید واقع بشه