سلام و عرض ادب
بنده چند روزی میشه برد Arduino Mini Pro رو از فروشگاه تهیه کردم منتها با ماژول USB به سریال TTL - مبدل 6 پین CP2102 - پروگرامر آردوینو مینی پرو ولی هنوز نتونستم بهش متصل بشم و ارور
کد PHP:
avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00
رو میده (عدم ارتباط با برد) با ویندوز 7 هم ورژن32 و 64 امتحان کردم و هم با xp 32 . خیلی هم توی فروم های خارجی جستجو کردم و راه های مختلفی رو امتحان کردم. فکر میکنم مشکل از تبدیل یو اس بی به سریال باشه . ورژن های پایینتر درایورش هم نصب کردم مشکل حل نشد.
هنگامی که خروجی RST مبدل رو به GRN اردوینو وصل میکنم پورت مبدل از Device manager پاک میشه و قطعش که میکنم دوباره بر میگرده که نشون میده اشتباه هست که به RST یا BLK هم جواب نداد .
با سیم بندی های مختلف هم امتحان کردم و متاسفانه جواب نگرفتم و فقط led پورت 13 با برنامه اولیه Blink چشمک میزنه
ببخشید طولانی شد خواستم کامل توضیح بدم
راه حلی برای مشکل من سراغ دارید ؟؟؟
و اینکه چجوری مبدل رو بدون برد اردوینو تست کنم؟