نمایش نتایج: از 1 به 10 از 98
Like Tree48 لایک

موضوع: راه انداري و پروگرم کردن Arduino Mini Pro

Threaded View

مدیر اصلی
    سلام
    rst به gnd ؟!!!!
    آخه چرا؟!!!!!

در ضمن وقتی RST رو به DTR وصل کردید و از درست بودن Rx ,Tx هم مطمئن شدید اگر بازم مشکل داشتید برد رو Arduino Nano انتخاب کنید، تواجه داشته باشید میکرو 328 رو انتخاب کنید نه 168

نقل قول نوشته اصلی توسط hupirate نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب
    بنده چند روزی میشه برد arduino mini pro رو از فروشگاه تهیه کردم منتها با ماژول usb به سریال ttl - مبدل 6 پین cp2102 - پروگرامر آردوینو مینی پرو ولی هنوز نتونستم بهش متصل بشم و ارور
    کد PHP:
    avrdudeStk500_getsync(): Not in syncResp=0x00 
    رو میده (عدم ارتباط با برد) با ویندوز 7 هم ورژن32 و 64 امتحان کردم و هم با xp 32 . خیلی هم توی فروم های خارجی جستجو کردم و راه های مختلفی رو امتحان کردم. فکر میکنم مشکل از تبدیل یو اس بی به سریال باشه . ورژن های پایینتر درایورش هم نصب کردم مشکل حل نشد.
    هنگامی که خروجی rst مبدل رو به grn اردوینو وصل میکنم پورت مبدل از device manager پاک میشه و قطعش که میکنم دوباره بر میگرده که نشون میده اشتباه هست که به rst یا blk هم جواب نداد .
    با سیم بندی های مختلف هم امتحان کردم و متاسفانه جواب نگرفتم و فقط led پورت 13 با برنامه اولیه blink چشمک میزنه
    ببخشید طولانی شد خواستم کامل توضیح بدم
    راه حلی برای مشکل من سراغ دارید ؟؟؟
    و اینکه چجوری مبدل رو بدون برد اردوینو تست کنم؟
    ویرایش توسط spark : 11-22-2013 در ساعت 07:46 PM دلیل: http://forum.arduino.ir/editpost.php?p=579&do=editpost
    لایک کردن

کلمات کلیدی این موضوع