عکسش تو سایت افتاب رایانه برای SHT20 گذاشته شده با این تفاوت که اینجا دوتا مقاومت میبینید و یک خازن دما و رطوبت روی برد ماژول من یک خازن و یک مقاومت پشت برد
عکسش تو سایت افتاب رایانه برای SHT20 گذاشته شده با این تفاوت که اینجا دوتا مقاومت میبینید و یک خازن دما و رطوبت روی برد ماژول من یک خازن و یک مقاومت پشت برد
امروز 2تا sht11 از فروشگاه جهان کیت گرفتم با برد ابی چک میکنم اگر دوباره مشکلی بود عرض میکنم خدمتتون
فروشگاه قطعات الکترونیکی جهان کیت این لینک SHT11 هستش در ضمن چک کردم این ماژول پول اپ و پول دان روی خودش نداره درسته؟ راجع به این لطفا راهنمایی کنید.
دقیقا منم مشکلم همینه داده ها منفی
سنسور sht دو تا پین کلاک و دیتا داره کافی هست یک مقاومت بین 1 تا 10 کیلو از پین دیتا وصل کنی به vcc همین.پین کلاک ضرورتی نداره پول آپ کنی...
پروتکل I2C هست ارتباطش اگر طول سیمت رو بلند می کنی باید سرعت نرخ تبادل دیتا بیاری پایی تا خطا کم شه مثلا روی 100000 بزاریش اگر فاصلت کمه بذارش ماکزیموم 400000.
ضمن اینکه بیشتر از 1 متر پروتکل i2c به خوبی کار نمی کنه و خارج از محدوده استانداردش هست.
اگر فاصله است زیاد ازین سنسور ها استفاده کن که پروتکلشون برای تا 10 متر هم جواب میده:
سنسور دما و رطوبت - سنسور آب و هوا DHT22
ماژول آماده سنسور دما و رطوبت - آب و هوا AM2301/DHT21
اگر مایل بودی آموزشی برای راهاندازی این سنسور که عملا باهاش کار کردم(بیسیک) گذاشتم
http://forum.arduino.ir/4/14/2858.html