سلام
فایل ایگل در قسمت توضیحات هر برد هست. مثلا در صفحه اصلی برین قسمت محصولات حالا هر کدوم رو میخواین انتخاب کنین. در زیر وسطای هر صفحه معمولا یه پاراگراف هست به عنوان Download یا شماتیک و طرح مرجع، اونجا هم شماتیک مدار رو به صورت PDF داره هم فایل های ایگل اونو داره که به صورت یه فایل ZIP هست.
من خودم فایل ایگل رو اول به فایل مناسب برای آلتیوم تبدیل کردم. چون شرکتی که کارش چاپ بورد بود گفت باید فایل آلتیوم باشه. و ریزه کاری هاش و مسیر بندی هاش رو مطابق فایل ایگل انجام دادم مو به مو. از لحاظ قطعه هم فکر نکنم مشکلی باشه.
من الان یه آداپتور 10 ولت 1 آمپر تهیه کردم. تو بازار 9 ولت 300 میلی آمپر هم بود. آیا این 1 آمپر صدمه میزنه به بورد؟
دیشب مشکل بوردم رو فهمیدم و رفعش کردم. بعد که بورد رو به کامپیوتر وصل کردم، کامپیوتر بوردم رو شناخت و رفتم مرحله بعد واسه برنامه ریزی. تو این مرحله هم با انتخاب بورد و پورت مشخص شده پیش رفتم و برای امتحان مثال Blink رو روش آپلود کردم ولی آخرش Error داد. دوباره امتحان کردم نشد. کابل رو قطع کردم دوباره وصل کردم دیگه جواب نمیده. یعنی سیستمم اصلا بورد رو نمیشناسه. الان وقتی بورد رو به کامپیوترم وصل میکنم فقط دو چراغ LED روشن میشه ولی سیستم اونو اصلا نمیشناسه.
میخواستم ببینم مشکل کار کجاست؟ ممکنه قطعه ای در حال حاضر سوخته باشه؟