داداش از وقتی که برام گذاشتی ممنونم
این کارو که شما میگید من انجام دادم اما جواب نداد.
داداش از وقتی که برام گذاشتی ممنونم
این کارو که شما میگید من انجام دادم اما جواب نداد.
یعنی حتی blink هم ران نشد؟
blink که ران نشد هیچ این ارور هم میده
avrdude: verification error, first mismatch at byte 0x0000
0x62 != 0x0c
avrdude: verification error; content mismatch
من فکر میکنم از نرم افزار grbl باشد چون مدتی با این نرم افزار کار میکردم و مشکلی هم نداشتم
اما پس از مدتی هنگام upload کردن xloader با ارور مواجه شدم و از اون به بعد به مشکل خوردم
و زمانی که وارد serial monitor می شم این ارور رو میده Grbl 0.8c ['$' for help]
لطفا راهنماییم کنید کلافه شدم.![]()
سلام
پیشنهادم اینه که یه بار روش بوت لودر بریزید.
به احتمال زیاد باید درست بشه
دوستان سلام
من از دیروز دیگه به هیچ وجه نمی تونم هیچ برنامه ای حتی blink رو آپلود کنم و نمی دونم چی کار باید بکنم.
سلام دوستان
این مشکل را هم من داشتم و با تلاش زیاد توانستم حل کنم
اول اینکه همیشه از یک پورت USB برای آردینو استفاده کنید (همان پورتی که در دفعه اول توسط ویندوز شناخته شده است) و دیگر آنرا عوض نکنید.
دوم : در manage win7 با COM1 و در IDE Arduino-Tools با COM2 تعریف کردم و جواب گرفتم.
البته بعد از یکبار ریستارت دوباره هر دو به COM1 تغییر کرد و دیگر مشکل حل شد.
امیدوارم مشکل شما هم حل شود.
اروري مي گيريد ؟ اگه بله ، چه اروري ؟
با سلام آره ارور میده اینم کل ارور
avrdude: ser_open(): can't open device "\\.\COM6": The system cannot find the file specified.
Problem uploading to board. See http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload for suggestions/
جناب آقای Arman5592 فقط لطفا در اسرع وقت پاسخ ّدی ممنون می شم.
با تشکر بیش از پیش
ویرایش توسط amir39000 : 07-15-2015 در ساعت 09:15 PM
سلام دوست عزیز
وقتی که برد را از طریق کابل اتصال میدید توی دیوایس مننجر پورت را به آردینو اخصاص می دهد یا خیر
اینطور که به نظر می رسه پورت رو باز نمیکنه.
باید از طریق کنترل پنل وارد دیوایس مننجر بشی و گزینه پورت رو باز کنی و ببینی وقتی کابل رو اتصال میدی اونجا برد رو میخونه یا نه
از طریق خود نرم افزار آردینو هم اگه tools-port رو باز کنی او پورتی که به آردینو اختصاص داده شده رو نمایش میده و باید اونو انتخاب کنی.
Problem uploading to board. See http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload for suggestions/
جناب آقای Arman5592 فقط لطفا در اسرع وقت پاسخ ّدی ممنون می شم.
با تشکر بیش از پیش[/QUOTE]