13 لایک
-
اروري مي گيريد ؟ اگه بله ، چه اروري ؟
-
با سلام آره ارور میده اینم کل ارور
avrdude: ser_open(): can't open device "\\.\COM6": The system cannot find the file specified.
Problem uploading to board. See http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload for suggestions/
جناب آقای Arman5592 فقط لطفا در اسرع وقت پاسخ ّدی ممنون می شم.
با تشکر بیش از پیش
ویرایش توسط amir39000 : 07-15-2015 در ساعت 09:15 PM
-
سلام دوست عزیز
وقتی که برد را از طریق کابل اتصال میدید توی دیوایس مننجر پورت را به آردینو اخصاص می دهد یا خیر
اینطور که به نظر می رسه پورت رو باز نمیکنه.
باید از طریق کنترل پنل وارد دیوایس مننجر بشی و گزینه پورت رو باز کنی و ببینی وقتی کابل رو اتصال میدی اونجا برد رو میخونه یا نه
از طریق خود نرم افزار آردینو هم اگه tools-port رو باز کنی او پورتی که به آردینو اختصاص داده شده رو نمایش میده و باید اونو انتخاب کنی.
Problem uploading to board. See http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload for suggestions/
جناب آقای Arman5592 فقط لطفا در اسرع وقت پاسخ ّدی ممنون می شم.
با تشکر بیش از پیش[/QUOTE]
-
با سلام من این رو تست کردم تو دیوایس منیجر همه چیز درسته نوشته com6(arduino uno) ولی تو نرم افزار اصلا باز نمی کنه منظورم تبport می باشد و نمی دانم که دیگر باید چه کنم
لطفا در اسرع وقت پاسخ دهید
با تشکر
ویرایش توسط amir39000 : 07-16-2015 در ساعت 02:39 PM
-
من در سایت اصلی آردوینو هم یه سرچی کردم و چیزی پیدا نکردم.
-
آقا یکی نیست که جواب ما رو بده...!!!!؟؟؟؟
-
دوسن من شاید ide شما مشکل داشته باشه
یه بار پاک کن یه ورژن دیگه نصب کن یا این که رو یه لپتاپ دیگه تست کن
-
نه led مشکلی نداره چون وقتی کلید ریست رو می گیرم led متصل به پایه 13 روشن میسه بنابراین مشکل از led نست روی کامپیوت دیگه هم تستش کردم همین ارور رو داد تنها نکته ای که یادم رفت بگم اینه که یه بار موقعی که داشتم پروگرم می کردم مداری که بستته بودم کامل وصل بود تغذیه هم داشت در ضمن rx و tx هم داشت که مستقبم وصل بود و داشتم پروگرم میکردم بعد از اون دیگه قاطی کرد.
با تشکر
-
ايشون گفتن ide (محيط برنامه نويسي شما)
در تنظيمات برنامه ببينيد چه COM انتخاب شده عوضش كنيد .
كامپيوتر هم احتمالا ريستارت شده پس اينم جواب نميده .
حقيقتش مشكلات مشابه هم براي من پيش اومده با راه حل هاي مسخره .
مثلا serial monitor رو باز كردم دوباره*بستم.
Rx و Tx رو جدا كردين يا حالا وصلن ؟ كلا از اونا به عنوان io استفاده نكنيد بدرد اينكار نمي خورن.
-
با سلام
همه کار هایی که توی فروم گفته شده رو انجام دادم ولی جواب نداده به نظر شما دوستان اگه بوت لودر میکرو رو عوض کنم جواب میده یا نه یا اینکه برای اطمینان یه دونه از میکرو های دارای بوت لودر آماده رو از سایت بگیرم. نظرتون چیه که ان کار رو اجام بدم یا اینکه کلا بیخیال بشمو یه آردوینو دیگه بگیرم.
کلمات کلیدی این موضوع