سلام خدمت شما عزیزان چه طوری میتونم بوت لدر اردینو یونو یا اردینو که با مگا 8 هست رو بریزم داخلش
boot Ladder arduino unoیا arduino ng/atemeg8 به چه صورت هست ؟
سلام خدمت شما عزیزان چه طوری میتونم بوت لدر اردینو یونو یا اردینو که با مگا 8 هست رو بریزم داخلش
boot Ladder arduino unoیا arduino ng/atemeg8 به چه صورت هست ؟
سلام
من سئوال شما رو درست متوجه نشدم اما اگر منظورتون این هست که چطور میشه روی برد آردوینو بوت لودر رو burn کرد ، ساده ترین را استفاده از یکی از پراگرامر هایی هست که در قسمت boot loader burn نرم افزار آردوینو مشخص شده و آپلود کردن بوت لودر از طریق پورت هستISP . اگر هم برد ندارید می تونید از طریق فروشگاه آفتاب رایانه یه میکروکنترل atmega328 به همراه بوت لودر arduino uno تهیه کنید.
راه بعدی هم استفاده از یک برد آردوینو دیگه به عنوان پروگرامر هست .
سلام چه طور میشه با آردینو مگا 2560 یک Atmega328 رو روش بوت لودر آردویند رو ریخت؟
سلام
تا اونجایی که من می دونم از آردوینو میشه به عنوان پراگرامر استفاده کرد اما برای آپلود boot loader بهتره از پراگرامرهایی استفاده کنید که آردوینو ساپورت می کنه و در نرم افزارش لیستش هست
خسته نباشید . من فایل hex بوت لودر اتمگا328 رو انلود کردم ولی نمی دونم الان باید چکار کنم . یعنی من باید با پروگرمر های معمولی(usb isp)فایلhex یرو بریزم روش و استفاده کنم ؟؟؟ یا باید کار دیگه ای انجام بدم؟ممنون.
بله . من یک برد آدروینو نانو دارم و ممنون میشم که توضیح بدبد؟