یک راه حل این هست که از یک arduino که روش برد نیست استفاده کنید و avr هاتون را روی این برد قرار بدید و توسط پروگرمر burn کنید.
برای اتخاب پروگرمر مناسب توی نرم افزار sketch توی منوی tools از گزینه programmer میتونید نوع پروگرامرتون را پیدا کنید و بعد از برقرار ی اتصالات سخت افزاری گزینه burn bootloader را انتخاب کنید .
لینک کامل آموزش bootloader:
Arduino - Bootloader
نوع ایسی شماره ی دو هست (328p ).من چندتا سایت مطالعه کردم.به این صورت توضیح داده اد که باید توی گزینه ی file قسمت example اسکچ arduinoISP رو روی برد آپلود کنیم . سپس با استفاده از پایه های mosi-miso-sck-reset-vcc-gnd برد خود رو به برد اردوینو ی دست ساز خود وصل میکنیم و در قسمت tools نوع بردی رو که ساختیم انتخاب میکنیم و گزینه ی burn bootloader رو میزنیم.البته فکر کنم باید نوع پروگرمر رو arduino as ISP انتخاب کنیم.
حال سوال من این است که این روش درست است؟همینجوریه؟به این لینک ها مراجعه شود.
Bootloading ATmega328 with Arduino Mega2560
Arduino Bootloader
سلام مهدی جان
شرمنده به خاطر تاخیر
متاسفانه مجبور شدم به یک سفر کوتاه بیام و الانم آردوینو در دسترسم نیست که تصویری توضیح بدم
ولی راهی که خودت گفتی کاملا درست هستش ولی یک جاش یک مشکل کوچیک میخوره اما اول این کارو انجام بده اگر خطا خورد راه حلشو تو پست بعدی میگم اگر نه هم که هیچی
ممنون بابت کمکتون.پس من این راه رو امتحان میکنم اگه به مشکل بر خوردم مطرح می کنم تا شما کمکم کنید.
چرا من هر وقت روش مهدی رو انجام میدم برنامم خراب میشه و مجبورم از نوع نصب کنم