دوست عزیزم از توجّه و پاسخ منطقیت واقعاً سپاسگذارم. باز به شما. من آردوینو رو از طریق درگاه usb به کامپیوتر متّصل کردم. درگاه usb که 5 ولت خروجی داره. حتّی برای اطمینان بیشتر، با مولتی متر ولتاژ خروجیش رو چک کردم. و بجز این، هیچ "هیچ" منبع تغذیه ای بهش متّصل نکردم.
حالا از این گذشته، اگر فیکس 5 ولت ورودی بهش بدم، رنگ ال ای دی هاش دوباره قرمز میشند ؟ سوءتفاهم نشه. رنگ ال ای دی ها اصلاً مهم نیستند..! منم اینه که مطمئن باشم دستگاه سالمه.
روی برد آردوینو علاوه بر میکرو ، یک آی سی دیگه هست که مبدل یو اس بی به سریال هستش . کار این قسمت انتقال کدها از نرم افزار به برد آردوینو هستش . ال ای دی های tx و rx توسط همین بخش کنترل میشن . اگر به هر دلیلی این بخش مشکل دار بشه ، کامپیوتر توانایی شناختن برد رو از دست میده .
بهترین کار اینه که شما بردتون رو بایک کامپیوتر دیگه هم چک کنید ببینید که همچنان مشکل پابرجا هستش یا نه . با تغذیه مجزا این مشکل برطرف نمیشه چون اون دیودهای نوری به همین آی سی مبدل متصل هستن و این آی سی هم حتما باید به کامپیوتر متصل بشه .
در نهایت اگه این مبدل مشکل داشته باشه ، شما میتونید با استفاده از یک مبدل خارجی که قیمتی کمی هم داره از بردتون استفاده کنید .