دوستان به دادم برسید و مرا در این کوچه پس کوچه های آردوینو تنها نگذارید.
دوستان به دادم برسید و مرا در این کوچه پس کوچه های آردوینو تنها نگذارید.
سورس کد رو در آخر مطلب گذاشتم می تونید دانلود کنید.
ویرایش توسط solxsado : 02-05-2016 در ساعت 03:19 PM
آره به لطف آقا امیر برنامه رو به یه جاهایی رسوندم.
در حال حاظر من روی یه قسمتی از برنامه گیر کردم ، اینکه چه جوری با یک دکمه(همون کلید set) وقتی که دفعه ی اول فشار دادمش برده روی حالت set temp و دفعه ی دوم فشار دادمش بره روی حالت set hum ؟
این چیزی که شما می خوام من قبل توی یه پرژوه انجام دادم که الان واقعیتش حوصلم نمیشه تحلیل کنم برنامه رو ، بنابراین کد رو می ذارم یه سر بهش بزن تا یواش یواش راش بندازیم.
Expander_Master
کد رو دانلود کردم ، روش فکر میکنم و تنیجه رو اعلام میکنم. اینهمه کد رو چقدر طول کشید نوشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا کار سختیه
سپاس از لطفتون.
من هم با شما موافقم این کار در واقع کپی برداریه و خودم هم خوشم نمیاد از این کار.
ولی این مورد با بقیه موارد فرق داره ، چون این کار رو برای یکی از دوستان قراره درست کنم و اون هم عجله داره وگرنه به جای کپی کردن خودم روش فکر میکردم.
قبل از این پروژه هم من هر روز چند تا از مثال هایی که توی سایت ترجمه شده رو تمرین میکردم در واقع تمام کد هایی هم که تا اینجا تونستم بنویسم به لطف اون مثال ها بود که از اونا یاد گرفتم.
حالا که شما میفرمایید باشه چشم بنده طبق نظر شما عمل میکنم تا پروژه رو به نتیجه برسونم.
سپاس گزارم از شما.
خوب دقیقا باید همین کارو هم انجام بده. چون این بخشی از پروژه است و شما باید بلد نباشی یه برنامه رو تجزیه و تحلیل کنی وگر نه هیچ وقت نمی تونی این کدها رو با پروژه تون ترکیب کنی.
آقا من هر جور کد ها رو مینویسم نمیتونم جواب بگیرم از حلقه ی for و whileو do while هم استفاده کردم تو کد ها هر کدوم یه جور میشه سرم سوت کشید اینقدر با این کد ها ور رفتم.
کسی هیچ راه چاره ای ندارد برای ما؟
راستی چرا ساعت انجمن به وقت ایران نیست روی گرینویچ تنظیمه.
ویرایش توسط cjmj : 02-07-2016 در ساعت 09:52 PM