نمایش نتایج: از 1 به 10 از 32
Like Tree6 لایک

موضوع: مشکل در سیم800 ال

Hybrid View

Senior Member
    من میخوام با میس کال یه شماره خاص رله فعال بشه بعد مثلا 5 ثانیه خاموش بشه. هرکاری کردم در نهایت یبار یه جواب گرفتم اونم با یه میس میوفتاد توو حلقه مدام 5 ثانیه یبار خاموش روشن میکرد. البته فقط یبار اینجوری مثلا درست گار میکرد . دفعات بعد همون برنامه رو میریزم قاطی کار میکنه. ماژول رله عمل نمیکمه یا مثلا یبار بعد 15 ثانیه بعد از میس گال عمل میگنه و..... اردوینو رو عوض کردم. رله عوض کردم. سیم غوض کردم ولی کلا ......

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط feredy2011 نمایش پست ها
    من میخوام با میس کال یه شماره خاص رله فعال بشه بعد مثلا 5 ثانیه خاموش بشه. هرکاری کردم در نهایت یبار یه جواب گرفتم اونم با یه میس میوفتاد توو حلقه مدام 5 ثانیه یبار خاموش روشن میکرد. البته فقط یبار اینجوری مثلا درست گار میکرد . دفعات بعد همون برنامه رو میریزم قاطی کار میکنه. ماژول رله عمل نمیکمه یا مثلا یبار بعد 15 ثانیه بعد از میس گال عمل میگنه و..... اردوینو رو عوض کردم. رله عوض کردم. سیم غوض کردم ولی کلا ......

خب این مشکل شما از کدنویسی هست نه سیم 800
    لطفا کدتون رو بزارید
    لایک کردن

Senior Member
    نه والا مشکلی که من میگم قاطی داره از برنامه نیست . اخه مثلا شده من یه برنامه رو یبار پروگرام کردم . یه جواب گرفتم . بعد چندبار دوباره همون برنامه رو پروگرام کردم یه جواب دیگه گرفتم ... مثلا با میس کال همون برنامه یبار رله رو فعال و غیر فعال میکنه و میوفته توو حلقه و مدام تکرار میکنه . یبار همون برنامه اصلا رله فعال نمیکنه.یبار همون برنامه بعد چندتا بوق خوردن یبار رله رو فعال میکنه .....